gemiddelde salarissen in de techniek

Je bent een specialist in je vak. Met kennis, kunde en karakter. Daar hoort natuurlijk een goede beloning tegenover te staan. Maar welke? Het is soms best lastig te achterhalen op welk salaris je mag rekenen. Daarom hebben wij de gemiddelde salarissen in Nederland op een rijtje gezet in de techniek. Of je nou een junior, medior of senior bent, hieronder ontdek je de gemiddelde salarissen techniek.

verdien je minder als interimprofessional? jouw salaris techniek

Aan werken op projectbasis kleven weleens wat misvattingen. Zoals dat je minder zou verdienen. Niets is minder waar. Je verdient minstens zo veel als je rechtstreeks in dienst bij een bedrijf zou krijgen. Vaak verdien je zelfs meer, omdat je specialistische kennis en kunde hebt. Bij koen schatten we dat op waarde. Daarom krijg je een goed salaris techniek, vast contract en leaseauto. Maar ook veel opleidingsmogelijkheden om jouw groei te versnellen. Je wisselt regelmatig ervaringen uit met andere slimmeriken zoals jij. En als kers op de taart heb je een vaste contactpersoon die alles voor je regelt, zodat jij je ambities kan waarmaken.

meer over werken bij koen

"koen geeft je de kans om jezelf echt te ontwikkelen. Ook door de cursussen, masterclasses en het high potential programma. Dankzij het fijne contact met je accountmanager en de opleidingen voel je echt de betrokkenheid van koen."
Sanne
Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

vind jouw vacature