voor opdrachtgevers actuele kennis en kunde

actuele kennis en kunde

Met een professional van koen haal je een specialist in huis die voorop loopt in het vak. Hij of zij is bekend met innovaties en ontwikkelingen. En kan die doorvertalen naar jouw organisatie. Bij koen investeren we in de groeiversnelling van onze mensen. Die expertise nemen zij mee naar jou als opdrachtgever.

zoek je personeel?

zo faciliteert koen ontwikkeling

opleidingen

Onze professionals kunnen vakopleidingen en post-hbo-opleidingen volgen. Voorbeelden zijn hogere installatietechniek (HIT-E en HIT-W), luchtbehandelingstechniek, functioneel beheer en Omgevingswet. Zo verdiepen zij hun kennis en kunde en halen ze certificeringen in hun vak. We werken samen met partners zoals Avans+ en Bestuursacademie Nederland.

koen academy

We hebben een eigen academy bestaande uit 300+ trainingen en e-learnings. Met zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. Zo leren onze slimmeriken precies waar ze op dat moment behoefte aan hebben. En jij als opdrachtgever daarmee ook.

kennissessies

Tijdens interactieve kennissessies wisselen onze specialisten regelmatig ervaringen uit. Samen kijken ze naar een actueel onderwerp en sparren ze over oplossingen. De verschillende invalshoeken die iedereen meebrengt, maakt dit extra waardevol.

persoonlijk budget

Voor specifieke trainingen buiten de koen academy krijgen professionals een persoonlijk opleidingsbudget van € 1.250,- per jaar.

coaching en buddy

Iedere professional heeft een vaste begeleider bij koen. Samen stellen zij een ontwikkelplan op en evalueren ze regelmatig de voortgang. Ook krijgt de professional coaching op persoonlijke vaardigheden. Heeft de professional behoefte aan een vakinhoudelijke coach? Dan regelen we een buddy, bijvoorbeeld een senior collega in het vakgebied of juist een high potential vol frisse ideeën.

high potential programma

Ambitieuze starters kunnen het high potential programma volgen. We leiden hen op tot volwaardige professionals die breed inzetbaar zijn. Met het programma groeien zij razendsnel zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak.

slimmeriken met kennis, kunde en karakter

 

kennis

altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

kunde

gekwalificeerd in het vakgebied en communicatief vaardig

karakter

oplossingsgericht, vooroplopend en met een flinke dosis lef

voor jou voorop

Leren, ontwikkelen en verbeteren. Als organisatie wil je vooruit. Wij zijn koen en begrijpen dat. Wij zorgen voor de juiste personele oplossing. Extra capaciteit bijvoorbeeld, schaarse specialisten of juist strategische denkers. We investeren in hun ontwikkeling, zodat ze altijd over de meest actuele expertise beschikken. Zo zijn onze professionals de oplossing voor de uitdagingen van nu en morgen. Dankzij hun kennis, kunde en karakter komen opdrachtgevers zoals jij verder. En wij regelen alles.

hierom samenwerken met koen

eens vrijblijvend kennismaken? laten we sparren over jouw personele uitdagingen