detachering

alles over detachering

Detachering is heel interessant voor professionals die afwisseling zoeken in hun werk. Die hun groei willen versnellen. Die willen meedraaien in verschillende organisaties. Maar dan wel met de zekerheid van een vaste werkgever.  Wat heb jij altijd al willen weten over detacheren en interimmen? Je vindt hier de informatie die jij zoekt. Wedden?

detachering bij koen

koen is een detacheringsbureau voor professionals in de techniek, het publieke domein en de ICT. Jij bent de specialist die opdrachtgevers vooruit helpt. Als je bij koen werkt, doe je projecten van minimaal een half jaar. Soms langer. Vervolgens ga je door naar het volgende project. Wij vinden steeds projecten voor je die aansluiten bij je ambities.

Je hebt een vast contract bij koen. Als jouw werkgever regelt koen alles voor je. Van je salaris tot een leaseauto. Maar ook je ontwikkelmogelijkheden in de vorm van persoonlijke begeleiding, trainingen, opleidingen en kennissessies.

Je salaris is minimaal hetzelfde als wanneer je rechtstreeks bij een bedrijf werkt, maar vaak zelfs hoger. Want koen snapt wat jij waard bent. Zit er wat tijd tussen je projecten? Dan word je 100% doorbetaald. Net zoals bij ziekte. Dit is uniek, want andere detacheringsbureaus doen dit vaak niet. Bekijk maar eens wat werken bij koen inhoudt en wat jij dan krijgt.

voordelen van koen

dit is werken bij koen

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

vind je vacature