personeel gezocht

personeel gezocht? dit doet koen voor jou

Het juiste personeel zoeken is bepaald geen eenvoudig taak. koen heeft oplossingen waarmee je echt geholpen bent. Wij zorgen voor tijdelijke versterking van je team of afdeling. Met echte specialisten die voorop lopen in hun vak. Slimmeriken met kennis, kunde en karakter. Zo komt jouw project of organisatie in een groeiversnelling. Personeel gezocht op interimbasis in de techniek, het publieke domein of de ICT?

vrijblijvend koffiedrinken

toegevoegde waarde van koen-professionals

kennis

Onze professionals beschikken altijd over actuele kennis in het vakgebied. Wij investeren in hun ontwikkeling met opleidingen, trainingen en kennissessies. Samen vormen onze slimmeriken een groot netwerk waarin kennis met elkaar wordt uitgewisseld. Die rijke kennis delen ze ook graag met jouw organisatie.

kunde

Je kan de slimmeriken van koen direct inzetten op jouw vraagstuk. Niet alleen omdat ze de juiste kennis en kunde meebrengen. Maar ook omdat ze communicatief vaardig zijn. Voor jouw opdracht vinden we de beste match.

karakter

Onze slimmeriken zijn oplossingsgericht, vooroplopend en hebben een flinke dosis lef. Ambitieus en betrokken. Onze professionals komen goed tot hun recht in steeds een nieuwe werkomgeving. Daardoor maken ze meteen het verschil.

personeel gezocht? dit is koen

Leren, ontwikkelen en verbeteren. Als organisatie wil je vooruit. Wij zijn koen en begrijpen dat. Wij zorgen voor de juiste personele oplossing. Extra capaciteit bijvoorbeeld, schaarse specialisten of juist strategische denkers. We investeren in hun ontwikkeling, zodat ze altijd over de meest actuele expertise beschikken. Zo zijn onze professionals de oplossing voor de uitdagingen van nu en morgen. Dankzij hun kennis, kunde en karakter komen opdrachtgevers zoals jij verder. En wij regelen alles.

hierom samenwerken met koen

hoe het werkt

1. vrijblijvend kennismaken

In een persoonlijk gesprek inventariseren we de personele behoeften van jouw organisatie. We vinden het belangrijk om elkaar persoonlijk te leren kennen voor de beste oplossing

2. matching met professionals

Op basis van de wensen, inhoud van de opdracht en bedrijfscultuur zoeken wij de juiste match voor jou. Je krijgt een of meerdere slimmeriken voorgesteld

3. gesprek met professionals

In een persoonlijk gesprek maak je kennis met de professional(s) om elkaar te leren kennen en de opdracht te bespreken

4. vliegende start

De professional vindt snel de weg in een nieuwe organisatie. Zo is jouw nieuwe collega zomaar op dreef. En komt jouw opdracht in een stroomversnelling.

5. begeleiding en evaluaties

Regelmatig evalueren we de voortgang. Wij zorgen voor coaching en begeleiden de slimmerik persoonlijk. Iedereen heeft een vaste contactpersoon bij koen.

6. ontwikkeling

De professional volgt bij koen trainingen, opleidingen en kennissessies om te blijven groeien. Zo heeft de slimmerik altijd actuele kennis en kunde. Die deelt hij of zij ook graag met jouw organisatie.

personeel gezocht? kom eens vrijblijvend kennismaken met koen. neem direct contact op of bekijk de veelgestelde vragen