werken bij koen

werken bij koen

Jij verdient een werkgever die bij je past. Die om jou geeft. Die jou ziet. Want bij de juiste werkgever kan jij je kwaliteiten inzetten en je verder ontwikkelen. Zo haal je pas echt plezier en energie uit je werk. koen is graag die werkgever voor jou. Persoonlijk, oprecht en no-nonsense. Met focus op jouw groei. Ontdek maar eens hoe werken bij koen eruit ziet.

werken als gedetacheerde werken op de kantoren

 • TEG Multisite Sites
 • koen
 • werken bij koen
 • dit is koen

  Je merkt het aan alles. koen doet het net even anders als detacheringsbureau. Dat begint met oprechte interesse in jou als persoon en als professional. We denken met je mee en hebben het beste met je voor. Het contact is vriendschappelijk, informeel en betrokken. Het liefst doordrenkt met een vleugje humor. We doen wat we beloven en zijn open en duidelijk. Want jouw geluk en ontwikkeling staan voorop.

  "Het is heel prettig dat koen snapt dat je nog niet alles kan, maar je wel op waarde schat. Ik ervaar koen als heel transparant en meedenkend."
  Sanne van der Drift, professional
  "We hebben veel plezier met elkaar. Daarnaast is de vrijheid en afwisseling heel kenmerkend. We hebben het goed voor elkaar bij koen.”
  Joost Schrijnemakers, interne medewerker

  vind je vacature