werken in de techniek

civiele techniek

Werken in civiele techniek betekent bouwen aan een goede leefomgeving en infrastructuur. Van bruggen, dijken en sluizen tot wegen en tunnels. Maar ook stations en vliegvelden. En vergeet de kabels en leidingen niet voor nutvoorzieningen. Dat maakt het werken in de civiele techniek ook zo interessant. Iedere dag kan jij voor een andere uitdaging staan. Een uitdaging die een andere manier van denken vereist. Oplossingsgericht en innovatief. Dat kenmerkt werken in civiele techniek bij koen.

alle vacatures eens kennismaken?

aan de slag in de civiele techniek

Met de projecten in deze sector draag jij bij aan een leefbaar Nederland. Een nieuwe snelweg, onderhoud van een grote brug of het versterken van dijken met innovatieve oplossingen. Met jouw kennis en kunde zorg jij ervoor dat het hele land veilig en bereikbaar is.

alles over werken in de civiele techniek

vacatures civiele techniek

Wil je werken in de civiele techniek? Bij koen kom jij in een groeiversneller. Je kan aan de slag als ontwerper, tekenaar, werkvoorbereider, projectcoördinator, projectleider of uitvoerder. Net wat bij jou past. Je werkt aan uitdagende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Gewoon vanuit een vast contract bij koen. Afwisseling én zekerheid dus. Zo kom jij vooruit.

vind jouw vacature

"Ik wil veel zien en meemaken. Daarom is werken bij koen ook zo interessant. Het stelt me in staat om verschillende bedrijven en mensen te leren kennen."
Jawid Sadat, wegontwerper

werken bij koen

Werken in de civiele techniek bij koen. Wat krijg je dan? Je komt bij koen meteen in vaste dienst. Wij regelen uitdagende opdrachten voor jou die aansluiten bij jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met de andere professionals van koen kan je regelmatig sparren over je werk. En met trainingen en opleidingen groei jij in een sneltreinvaart verder. Ook staat jouw vaste begeleider altijd voor je klaar.

koen. voor jou voorop.

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

dit krijg je bij koen

je komt bij koen in dienst

Je komt bij koen in dienst met een vast contract. Je werkt op interimbasis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten. Denk aan aannemersbedrijven, adviesbureaus en bouwbedrijven, maar ook bij de overheid.

vast contract

Ga je aan de slag in de civiele techniek, dan krijg je direct een vast contract. Zekerheid en variatie. Dat is koen.

de groeiversneller bij koen

Jouw ontwikkeling staat bij koen centraal. Wij investeren daarin. Met jouw kennis en kunde help jij onze opdrachtgevers verder. De combinatie van werken bij verschillende opdrachtgevers en de juiste bijscholing noemen wij de groeiversneller. Je volgt bijvoorbeeld e-learnings, trainingen en opleidingen. Zodat je altijd over de meest actuele kennis beschikt.

€1250,- opleidingsbudget per jaar

Wij investeren in jouw ontwikkeling. Naast de ontwikkelmogelijkheden in onze eigen academy krijg jij ook €1.250,- opleidingsbudget per jaar. Om vrij te besteden aan je ontwikkeling.

leaseauto

Ga je werken in de civiele techniek, dan krijg jij een leaseauto van koen. Deze mag je ook privé rijden.

25 vakantiedagen + 15 atv-dagen

Kom jij bij koen werken in de civiele techniek, dan krijg jij 25 vakantiedagen. Daarnaast bouw je 15 atv-dagen op. Je kan ervoor kiezen om de atv-dagen in te ruilen voor extra’s bovenop je salaris.

uitdagende opdrachten

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt. Wij zorgen namelijk voor projecten die aansluiten bij jouw kennisniveau en ambities.

leuke collega's die altijd voor je klaar staan

Jouw koen collega’s in de civiele techniek zie je met regelmaat. Om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en samen met sparren. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

persoonlijk contact

Samen kijken we naar jouw ambities en maken we een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.