stel je vraag

Dus jij wilt je groei versnellen. Daar kunnen wij jou bij helpen, daar durven we wel iets om te verwedden! Heb je een vraag over de mogelijkheden in de techniek, het publieke domein of de ICT bij koen? Vul het formulier in. Binnen 2 werkdagen hoor je van ons!

stel je vraag

koen. voor jou voorop

Leren, ontwikkelen, verbeteren. Jij wil vooruit. Wij zijn koen en begrijpen dat. Daarom geven wij slimmeriken zoals jij uitdagende opdrachten. In zowel de techniek, ICT als binnen de overheid. Je komt bij koen in vaste dienst. En werkt op interimbasis bij onze opdrachtgevers. Zo kom je zelf in een groeiversneller en help je ook de opdrachtgever verder.

trainingen & opleidingen

Bij koen investeren we in jouw ontwikkeling. Met trainingen, kennissessies en opleidingen in onze eigen academy kom je vooruit. Zo verbeter je jouw vakkundige én persoonlijke vaardigheden. Daarnaast kan je verschillende opleidingen volgen. Ook krijg je €1.250,- studiebudget per jaar om jezelf verder te ontwikkelen.

afwisseling & uitdagende opdrachten

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent een specialist in jouw vakgebied. Daarom zorgen wij voor uitdagende projecten. Opdrachten die aansluiten bij je ambities en die nooit vervelen. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

veelgestelde vragen over werken bij koen

kom ik bij koen in dienst?

Je komt bij koen in dienst. Je werkt op interimbasis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten.

hoe word ik begeleid vanuit koen?

Kom je in dienst bij koen dan krijg je een vaste consultant en coach. Hij of zij is altijd jouw aanspreekpunt. Om de 6 weken komen jullie bij elkaar. En bespreken jullie hoe het gaat en of je nog op de goede route van het carrièreplan zit.

ik houd van afwisseling in het werk, krijg ik dit?

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

hoe verloopt het sollicitatieproces?

Solliciteer op één van onze vacatures, of laat van je horen. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen enkele dagen weet je of we jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een lekker kopje koffie leren we elkaar beter kennen. En bespreken we samen wat koen voor jou kan betekenen.

worden er leuke uitjes naast het werk georganiseerd?

Absoluut. Je hebt meerdere teamuitjes per jaar, de mogelijkheid om diverse kennissessies te volgen en ook worden er 2 events georganiseerd met alle professionals van koen.

krijg ik een auto van de zaak?

Ga je werken in de techniek of de ICT, dan krijg jij de mogelijkheid om gebruik te maken van een lease-auto. Deze mag je helemaal zelf uitkiezen. Ga jij werken in de publieke sector, dan krijg jij in sommige gevallen de mogelijkheid om gebruik te maken van een leaseauto.

zijn er opleidingsmogelijkheden?

Jazeker. Bij koen investeren wij in jou met opleidingen en trainingen. Je krijgt jaarlijks een opleidingsbudget van € 1250,- die je vrij mag besteden aan ontwikkeling. Ook hebben we een eigen academy waar je 3 trainingen per jaar kan volgen. Daarnaast bieden we voor mensen met 1-4 jaar werkervaing het High Potential Programma. Uiteraard zijn andere opleidingen en/of cursussen allemaal bespreekbaar.

zijn er doorgroeimogelijkheden?

Beslist! Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en zullen dit dan ook stimuleren. Samen kijken we naar jouw ambities en maken een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

kan ik een professional van koen spreken voor meer informatie?

Wie kan jou beter vertellen over hoe het voelt om één van de slimmeriken van koen te zijn en wat dit inhoudt dan onze professionals zelf. In overleg met ons kan dat dus zeker geregeld worden.

vind je vacature

Nieuw
Nieuw

Projectleider W

Zoek je een rol als Projectleider werktuigbouwkunde waar je weer echt met de techniek bezig bent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gepubliceerd 01 februari 2023
  • Installatietechniek
  • MBO - 4
  • Den Haag
  • 3 - 5 jaar

meer ontdekken