stel je vraag

Dus jij wilt je groei versnellen. Daar kunnen wij jou bij helpen, daar durven we wel iets om te verwedden! Heb je een vraag over de mogelijkheden in de techniek of het publieke domein bij koen? Vul het formulier in. Binnen 2 werkdagen hoor je van ons!

 • TEG Multisite Sites
 • koen
 • stel je vraag
 • stel je vraag

  koen. voor jou voorop

  Leren, ontwikkelen, verbeteren. Jij wil vooruit. Wij zijn koen en begrijpen dat. Daarom geven wij professionals zoals jij uitdagende opdrachten. In zowel de techniek als binnen de overheid. Je komt bij koen in vaste dienst. En werkt op interimbasis bij onze opdrachtgevers. Zo kom je zelf in een groeiversneller en help je ook de opdrachtgever verder.

  trainingen & opleidingen

  Bij koen investeren we in jouw ontwikkeling. Met trainingen, kennissessies en opleidingen in onze eigen academy kom je vooruit. Zo verbeter je jouw vakkundige én persoonlijke vaardigheden. Daarnaast kan je verschillende opleidingen volgen. Ook krijg je €1.250,- studiebudget per jaar om jezelf verder te ontwikkelen.

  afwisseling & uitdagende opdrachten

  Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent een specialist in jouw vakgebied. Daarom zorgen wij voor uitdagende projecten. Opdrachten die aansluiten bij je ambities en die nooit vervelen. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

  veelgestelde vragen over werken bij koen

  kom ik bij koen in dienst?

  Je komt bij koen in dienst. Je werkt op interimbasis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten.

  hoe word ik begeleid vanuit koen?

  Kom je in dienst bij koen dan krijg je een vaste consultant en coach. Hij of zij is altijd jouw aanspreekpunt. Om de 6 weken komen jullie bij elkaar. En bespreken jullie hoe het gaat en of je nog op de goede route van het carrièreplan zit.

  ik houd van afwisseling in het werk, krijg ik dit?

  Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

  hoe verloopt het sollicitatieproces?

  Solliciteer op één van onze vacatures, of laat van je horen. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen enkele dagen weet je of we jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een lekker kopje koffie leren we elkaar beter kennen. En bespreken we samen wat koen voor jou kan betekenen.

  worden er leuke uitjes naast het werk georganiseerd?

  Absoluut. Je hebt meerdere teamuitjes per jaar, de mogelijkheid om diverse kennissessies te volgen en ook worden er 2 events georganiseerd met alle professionals van koen.

  krijg ik een auto van de zaak?

  Ga je werken in de techniek, dan krijg jij de mogelijkheid om gebruik te maken van een lease-auto. Deze mag je helemaal zelf uitkiezen. Ga jij werken in de publieke sector, dan krijg jij in sommige gevallen de mogelijkheid om gebruik te maken van een leaseauto.

  zijn er opleidingsmogelijkheden?

  Jazeker. Bij koen investeren wij in jou met opleidingen en trainingen. Je krijgt jaarlijks een opleidingsbudget van € 1250,- die je vrij mag besteden aan ontwikkeling. Ook hebben we een eigen academy waar je 3 trainingen per jaar kan volgen. Daarnaast bieden we voor mensen met 1-4 jaar werkervaing het High Potential Programma. Uiteraard zijn andere opleidingen en/of cursussen allemaal bespreekbaar.

  zijn er doorgroeimogelijkheden?

  Beslist! Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en zullen dit dan ook stimuleren. Samen kijken we naar jouw ambities en maken een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

  kan ik een professional van koen spreken voor meer informatie?

  Wie kan jou beter vertellen hoe het is om bij koen te werken dan een van onze professionals zelf. In overleg met ons kan dat dus zeker geregeld worden.

  vind je vacature

  Nieuw
  Nieuw

  service monteur

  Je houdt van afwisseling en werkt bij verschillende bedrijven aan machines, intelligente apparaten of industriële controlesystemen.

  Gepubliceerd 25 september 2023
  • High Tech
  • MBO - 4
  • € 3.500,−
  • Enschede
  • 1 - 3 jaar
  Nieuw
  Nieuw

  service engineer

  Ben jij woonachtig in de omgeving van Enschede en op zoek naar een prachtige functie als service engineer? Dan heeft koen de baan voor jou!

  Gepubliceerd 25 september 2023
  • High Tech
  • HBO Bachelor
  • € 3.900,−
  • Enschede
  • 1 - 3 jaar
  Nieuw
  Nieuw

  mechatronisch monteur

  Ben jij op zoek naar een prachtige baan als mechatronisch monteur? Je werkt aan automatiseringssystemen, intelligente apparaten of industriële controlesystemen.

  Gepubliceerd 25 september 2023
  • High Tech
  • MBO - 3
  • € 3.200,−
  • Enschede
  • 1 - 3 jaar

  meer ontdekken