werken in bouwkunde

Werken in de bouwkunde

Werken binnen bouwkunde met afwisseling én zekerheid? Bij koen kom jij in een groeiversneller. Je verandert niet alleen het straatbeeld. Nee, jij draagt bij aan serieuze oplossingen voor verduurzaming en woningnood. Zo kan jij langs een gebouw rijden en het trots aanwijzen. Je werkt aan projecten bij verschillende opdrachtgevers. Gewoon vanuit een vast contract bij koen. Wedden dat jouw kennis en kunde hard groeit? Kom werken bij koen en ga vooruit in de bouwkunde.

alle vacatures eens kennismaken?

werken in bouwkunde bij koen

Kom je werken bij koen in de bouwkunde, dan ga jij op projectbasis aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Dit varieert van aannemersbedrijven tot ingenieurs- of architectenbureaus. Maar ook adviesbureaus en woningcorporaties. Van klein tot groot zoals de bekende bouwbedrijven BAM, Ballast Nedam, Dura Vermeer, Strukton en Heijmans. Ook binnen de overheid zijn uitdagende projecten te vinden voor professionals zoals jij. Denk aan gemeenten en provincies. Net wat jij wilt. Want wij zorgen voor projecten die aansluiten bij jouw kennis, kunde en ambities.

vacatures bouwkunde

Wil je werken binnen bouwkunde? bij koen loop jij voorop als werkvoorbereider, BIM modelleur, bouwkundig tekenaar of bouwkundig ontwerper. Of misschien ligt de projectleiding jouw beter en wil je aan de slag als of projectcoördinator of projectleider. Kan allemaal. Bij koen krijg jij de juiste opdrachten. Of je nou starter of ervaren professional bent. In jouw regio.

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

werken bij koen

Werken in de bouwkunde via koen. Wat krijg je dan van ons? Behalve een vast dienstverband en uitdagende projecten helpen we jou ook in je ontwikkeling. Zodat je vooruit gaat. Samen maken we een ontwikkelplan. Door onze kennissessies, trainingen en opleidingen groei jij in een sneltreinvaart verder. De andere professionals van koen in de bouwkunde zie je met regelmaat. Om te sparren en ervaringen uit te wisselen. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij de coaching krijgt die je nodig hebt.

koen. Voor jou voorop.

"Koen luistert naar mijn ambities en heeft passende projecten voor mij gevonden."
Marcel van Eldik, BIM modelleur

dit krijg je bij koen

hoe werkt het? kom ik bij koen in dienst?

Je komt bij koen in vaste dienst. Je werkt op interimbasis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten. Denk aan aannemers, adviesbureaus en bouwbedrijven, maar ook de overheid.

krijg ik een vast contract?

Ga je werken binnen bouwkunde, dan krijg je direct een vast contract. Zekerheid en variatie. Dat is koen.

worden er leuke uitjes naast het werk georganiseerd?

Absoluut. Je hebt meerdere teamuitjes per jaar, kan diverse kennissessies volgen en ook organiseren we events met alle professionals van koen.

zijn er opleidingsmogelijkheden?

Ja! Je hebt een standaard opleidingsbudget van €1250 per jaar. Ook hebben we een eigen academy waar je opleidingen, trainingen en e-learnings kan volgen. Daarnaast bieden we voor mensen met 1-4 jaar werkervaring het High Potential Programma. Uiteraard zijn andere opleidingen of cursussen allemaal bespreekbaar.

krijg ik een auto van de zaak?

Ga je werken binnen bouwkunde, dan krijg jij een leaseauto. Deze mag je ook privé rijden.

ik houd van afwisseling in het werk. krijg ik dit?

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in vaste dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

hoe groot is het team bouwkunde?

Het team bouwkunde bestaat uit tientallen professionals en elke dag komen er meer bij. Jouw koen collega’s zie je met regelmaat. Om kennis te delen. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

zijn er doorgroeimogelijkheden?

Zeker! Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en zullen dit dan ook stimuleren. Samen kijken we naar jouw ambities en maken een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

hoeveel vakantiedagen krijg ik?

Kom jij bij koen werken in de bouwkunde, dan krijg jij 25 vakantiedagen. Daarnaast bouw je 13 atv-dagen op. Je kan ervoor kiezen om de atv-dagen in te ruilen voor een extraatje bovenop je salaris.

hoe verloopt het sollicitatieproces?

Solliciteer op een vacature of stuur je CV op. We zijn razend benieuwd naar jou. Onder het genot van een lekker bakkie koffie leren we elkaar beter kennen. En bespreken we samen wat koen voor jou kan betekenen.

hoe word ik begeleid vanuit koen?

Je krijgt een vaste begeleider toegewezen. Hij of zij is jouw aanspreekpunt. Wel zo fijn om altijd bij iemand terecht te kunnen.

op hoeveel projecten zit ik gemiddeld per jaar?

Dit is van tevoren lastig te zeggen. Wij kijken vooral naar jouw wensen. Maar uiteraard ook naar het project. Voor de start van een project wordt alles in ieder geval duidelijk met elkaar afgestemd. Gemiddeld doen professionals zo’n 2 projecten per jaar.

Is het mogelijk om een professional van koen te spreken voor meer informatie?

Wie kan jou beter vertellen hoe het is om bij koen te werken dan onze professionals zelf? In overleg kan dat dus zeker geregeld worden.

werken in de bouwkunde?

Kom eens vrijblijvend koffiedrinken om kennis te maken en de mogelijkheden te verkennen.

meer ontdekken

vind jouw vacature