voor opdrachtgevers veelgestelde vragen

veelgestelde vragen

Jij zoekt personeel, wij hebben echte specialisten in dienst. Interimprofessionals die jouw organisatie vooruit brengen. Onze professionals zijn de juiste oplossing voor elke opdracht in de techniek en het publieke domein. Heb je een vraag over de samenwerking met koen? Misschien dat jouw vraag hier al beantwoord wordt. Staat jouw vraag er niet tussen, stel deze dan gerust. Je hoort binnen 2 werkdagen van ons.

stel je vraag

vraag en antwoord

welke opdrachten kunnen professionals van koen verzorgen?

Onze professionals zijn hoogopgeleid en kundig. Je kan hen inzetten voor diverse opdrachten binnen de techniek en overheid. Bijvoorbeeld projecten, strategische vraagstukken, extra capaciteit op de afdeling, opvang van verlof of interim-management. Net wat je nodig hebt.

hoe lang kan ik een professional inhuren?

De duur van de opdracht is in overleg. In de meeste gevallen spreken we een duur van 3 tot 7 maanden af. Of voor de duur van het project. Een verlenging is altijd mogelijk als opdrachtgever en professional dit willen.

welke risico’s draag ik als opdrachtgever?

Er zijn voor jou geen risico’s. koen is de werkgever van de professional. Zodoende zijn wij verantwoordelijk voor doorbetaling bij ziekte en andere plichten. Als opdrachtgever betaal je alleen de daadwerkelijk gewerkte uren.

wat kost een professional van koen?

Wij houden ons aan de inlenerbeloning en cao van jouw sector. Dat wil zeggen dat de professional minimaal evenveel verdient als je overige personeelsleden. Je krijgt een passend voorstel gebaseerd op de kennis en kunde die onze specialist meebrengt.

hoe werkt de matching met mijn organisatie?

Samen bespreken we de wensen, inhoud van de opdracht en bedrijfscultuur. Op basis daarvan maken we de match met een of meerdere professionals. We kennen hen goed en weten precies welke kennis, kunde en ambities zij hebben. Zo zorgen we dat het echt past. Jij bepaalt vervolgens wie je uitnodigt voor een gesprek.

wat als ik een opdracht wil beëindigen?

Er kunnen natuurlijk onvoorziene situaties optreden waardoor je de opdracht voortijdig wilt beëindigen. In dat geval kijken we samen naar de beste oplossing. Over de professional hoef jij je niet te maken. Hij of zij heeft de zekerheid van een vast contract en loondoorbetaling.

kan ik een professional van koen overnemen?

Een overname hoort niet standaard bij de mogelijkheden. De professionals van koen hebben een vast contract bij ons en genieten van veel afwisseling in het werk. Zij werken daarom graag bij verschillende opdrachtgevers.

welke certificeringen en keurmerken heeft koen?

koen heeft het SNA-keurmerk voor ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen. We zijn ook gecertificeerd volgens VCU en ISO. Daarnaast zijn we lid van de VvDN. We werken conform (inter)nationale wet-en regelgeving en hanteren statuten, kwaliteitscriteria en gedragsregels. Onze eisen voldoen aan de Alliantie van werk. Bekijk hier onze certificeringen die aantonen dat wij een betrouwbare partner zijn.

voor jou voorop

Leren, ontwikkelen en verbeteren. Als organisatie wil je vooruit. Wij zijn koen en begrijpen dat. Wij zorgen voor de juiste personele oplossing. Extra capaciteit bijvoorbeeld, schaarse specialisten of juist strategische denkers. We investeren in hun ontwikkeling, zodat ze altijd over de meest actuele expertise beschikken. Zo zijn onze professionals de oplossing voor de uitdagingen van nu en morgen. Dankzij hun kennis, kunde en karakter komen opdrachtgevers zoals jij verder. En wij regelen alles.

hierom samenwerken met koen

stel je vraag of nodig ons uit voor een vrijblijvend bakkie koffie. we komen graag langs om jouw personele uitdagingen te bespreken