werken bij koen in de arbeidsbemiddeling

Valse bescheidenheid, daar doen we niet aan. Werken bij koen op de kantoren is het leukste dat er is! Tuurlijk, we doen waardevol werk. We zorgen dat professionals en organisaties in een groeiversnelling komen. Maar dat is nog lang niet alles. Je krijgt de vrijheid te ondernemen. Lef en creativiteit juichen we toe. Goed idee? Ga het maar doen. Liefst samen met je collega’s, die net zo gedreven en gezellig zijn als jij. Geen dag is hetzelfde, maar wat je wél zeker weet is dat er elke dag gelachen wordt. Nieuwsgierig of werken bij koen iets voor jou is?

vind je vacature

 • TEG Multisite Sites
 • koen
 • werken bij koen intern
 • "We hebben veel plezier met elkaar. Daarnaast is de vrijheid en afwisseling heel kenmerkend. We hebben het goed voor elkaar bij koen.”
  Joost Schrijnemakers, consultant installatietechniek

  dit is werken bij koen op de kantoren

  Werk je bij koen, dan krijgt jouw ondernemersgeest vrij baan. Natuurlijk hebben we kaders, maar stiekem vinden we het leuk als je daar tegenaan schopt. Als je kansen ziet die anderen missen of het net even anders doet. Jij wilt winnen. Maar dan wel samen met je goedlachse collega’s. Mensen die net als jij voorop willen lopen. Die oprecht geïnteresseerd zijn in anderen en van een lolletje houden.

  Het plezier en de betrokkenheid spat ervan af bij koen. We helpen elkaar. Gevraagd en ongevraagd. Want we weten dat we samen verder komen dan alleen. Aan elleboogwerk doen we niet. Wat er ook gebeurt, we zijn altijd open en eerlijk naar elkaar. No-nonsense. Dat kan omdat we allemaal gewoon onszelf zijn. Die rare hobby’s, foeilelijke sneakers of harde schaterlach hoef je bij koen dus niet te verbergen!

  vind jouw vacature

  accountmanager

  Mensen vooruit helpen in een commerciële 360-graden-rol? Check! In deze baan als accountmanager installatietechniek ben je verzekerd van afwisseling en veelzijdigheid. Jij brengt professionals verder in hun ontwikkeling.

  Gepubliceerd 09 maart 2023
  • Commercie
  • HBO Bachelor
  • Amsterdam
  • 1 - 3 jaar

  dit krijg je bij koen als interne medewerker

  een plek waar je lekker kan knallen

  Je krijgt de vrijheid om zelf je werk in te vullen. Met je eigen aanpak. Als je de doelen maar haalt. Dat betekent ook dat jouw eigenwijze ideeën niet zomaar in een laatje belanden. Overtuig je collega’s en ga het maar uitvoeren. Met jouw vindingrijkheid lukt dat ongetwijfeld.

  zelf je dag indelen

  Kijk vooral wat werkt voor jouw werk-privébalans. Later starten of inloggen vanuit een lokaal koffietentje? Het is aan jou. Bij filerijden keren we het liefst rechtsomkeert. Want we snappen dat dit onmiddellijk het leven uit je zuigt.

  gezellige collega's met oprechte interesse

  Persoonlijk contact staat voorop bij koen. Of zoals wij het noemen: betrokkenheid. We willen weten wat er speelt bij elkaar. Bellen elkaar ook eens spontaan op. En helpen elkaar waar nodig.

  een bedrijf waar de grapjes in het rond vliegen

  En de tafeltennisballen ook. We wisselen hard werken af met hard lachen. Samen plezier hebben, dat is belangrijk bij koen.

  een no-nonsense sfeer waarin je jezelf kan zijn

  Kom maar op met die eigenaardigheden van jou, die waarderen we juist. Houd je van een open en eerlijke manier van met elkaar omgaan? Mooi, wij ook. Transparantie en afspraken nakomen is voor ons vanzelfsprekend.

  de betere arbeidsvoorwaarden

  Een goed salaris, een mooie bonusregeling en 30 vakantiedagen. Daarnaast ook een auto van de zaak die je privé mag rijden. Want je wilt lekker leven en je geen zorgen hoeven maken over je hypotheek. Daarom is het bij koen goed geregeld. En vaak zelfs beter dan goed.

  meteen een vast contract omdat we in jou geloven

  Waarom zouden we treuzelen als we enthousiast zijn over jou? Nee joh, we gaan er gewoon voor samen.