versnel je groei en kom werken bij koen als accountmanager

Heb jij altijd al willen ondernemen samen met je collega’s? Dan kan je bij koen weleens heel goed op je plek zitten als accountmanager. Je krijgt vrijheid om zelf invulling te geven aan je rol. En dat mag best een beetje tegendraads. Als je maar open en eerlijk bent in de omgang. Gewoon nuchter. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Liefst met een knipoog, want we lachen graag met elkaar. Benieuwd of werken als accountmanager bij koen iets is voor jou?

vind je vacature

word jij hier enthousiast van?

  • Ontdekken wat mensen drijft en wat hun kwaliteiten en ambities zijn
  • Professionals verbinden aan de meest uitdagende opdrachten
  • Opdrachtgevers aan slimme specialisten helpen
  • Mensen vooruit helpen in hun loopbaan en ontwikkeling
  • Vanuit een persoonlijke aanpak je eigen netwerk opbouwen
  • Ruimte om te ondernemen, leren en versnellen
  • Meebouwen aan een groeiende business

Je bent geknipt voor de rol van accountmanager. Check snel of koen als bedrijf ook past bij jou.

dit is werken bij koen

Werk je bij koen, dan krijgt jouw ondernemersgeest vrij baan. Natuurlijk hebben we kaders, maar stiekem vinden we het leuk als je daar tegenaan schopt. Als je kansen ziet die anderen missen of het net even anders doet. Jij wilt winnen. Maar dan wel samen met je collega’s. Mensen die net als jij voorop willen lopen. Die oprecht geïnteresseerd zijn in anderen en van een goede grap houden.

Het plezier en de betrokkenheid spat ervan af bij koen. We helpen elkaar. Gevraagd en ongevraagd. Want we weten dat we samen verder komen dan alleen. Aan elleboogwerk doen we niet. Wat er ook gebeurt, we zijn altijd open en eerlijk naar elkaar. No-nonsense. Dat kan omdat we allemaal gewoon onszelf zijn. Die rare hobby’s, foeilelijke sneakers of harde schaterlach hoef je bij koen dus niet te verbergen!

"We hebben veel plezier met elkaar. Daarnaast is de vrijheid en afwisseling heel kenmerkend. We hebben het goed voor elkaar bij koen.”
Joost Schrijnemakers, business unit manager installatietechniek

vind jouw vacature

achter de schermen

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

dit krijg je bij koen als accountmanager

een plek waar je kan knallen

Je krijgt de vrijheid om zelf je werk in te vullen. Met je eigen aanpak. Als je de doelen maar haalt. Dat betekent ook dat jouw eigenwijze ideeën niet zomaar achter in een lade belanden. Overtuig je collega’s en ga het maar uitvoeren. Met jouw vindingrijkheid lukt dat ongetwijfeld.

zelf je dag indelen

Kijk vooral wat werkt voor jouw werk-privébalans. Later starten of inloggen vanuit een koffietent om de hoek? Het is aan jou. Bij filerijden keren we het liefst rechtsomkeert. Want we snappen dat dit onmiddellijk het leven uit je zuigt.

leuke collega's met oprechte interesse

Persoonlijk contact staat voorop bij koen. Of zoals wij het noemen: betrokkenheid. We willen weten wat er speelt bij elkaar. Bellen elkaar ook eens spontaan op. En helpen elkaar waar nodig.

een bedrijf waar veel gelachen wordt

En de tafeltennisballen ook. We wisselen hard werken af met hard lachen. Samen plezier hebben, dat is belangrijk bij koen.

een no-nonsense sfeer waarin je jezelf kan zijn

Kom maar op met die eigenaardigheden van jou, die waarderen we juist. Houd je van een open en eerlijke manier van met elkaar omgaan? Mooi, wij ook. Transparantie en afspraken nakomen is voor ons vanzelfsprekend.

de betere arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris, een mooie bonusregeling en 30 vakantiedagen. Daarnaast ook een auto van de zaak die je privé mag rijden. Bij koen is het goed geregeld. En vaak zelfs beter dan goed.

meteen een vast contract omdat we in jou geloven

Waarom zouden we treuzelen als we enthousiast zijn over jou? Nee joh, we gaan er gewoon voor samen.