werken in installatietechniek

werken in de installatietechniek

Werken in de installatietechniek doe je niet zomaar. Jij geniet ervan om elektrotechnische of werktuigbouwkundige systemen te ontwerpen, bouwen en onderhouden. Snappen we. Deze installaties spelen een onmisbare rol in het dagelijkse leven. En ontwikkelingen gaan snel. (Duurzaamheids)eisen worden steeds hoger. Dat maakt de installatietechniek ook zo interessant. Zou jij wel in een groeiversneller willen komen? Kom werken in de installatietechniek bij koen en bijt je vast in uitdagende projecten.

alle vacatures eens kennismaken?

 • TEG Multisite Sites
 • koen
 • vakgebieden
 • installatietechniek
 • werken in de installatietechniek bij koen

  Jij zet jouw kennis en kunde in om gebouwen zo prettig, gezond en veilig mogelijk te maken. Dat doe je voor verschillende opdrachtgevers. De ene keer help je bijvoorbeeld een woningcorporatie vooruit, terwijl jouw volgende project bij een groot bouwbedrijf is. En wie weet zit je daarna wel bij een adviesbureau of ingenieursbureau. Net wat jij wilt. Wij regelen projecten voor je die aansluiten bij je ambities. Zo leer je steeds nieuwe omgevingen kennen. En versnel je jouw groei. Gewoon vanuit een vast contract. Bekijk alle voordelen van werken bij koen maar eens.

  vacatures installatietechniek

  Wil je werken in de installatietechniek met afwisseling en zekerheid? Je kan bij koen aan de slag als projectleider, projectcoördinator of werkvoorbereider. Of check de vacatures voor BIM modelleur, engineer of CAD engineer als jij je liever verdiept in de ontwerpkant. Van starter tot ervaren professional, je vindt bij koen de baan van je leven. Bekijk de vacatures installatietechniek.

  "Koen luistert naar mijn ambities en heeft diverse passende projecten voor mij gevonden."
  Marcel van Eldik, BIM modelleur

  werken bij koen

  Werken in de installatietechniek via koen. Wat krijg je dan? Behalve een vast dienstverband regelen wij uitdagende projecten voor je. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities en kennisniveau. Zo blijf jij ontwikkelen. Ga je vooruit. Met alle andere specialisten van koen kan jij regelmatig sparren over je werk. Met kennissessies, trainingen en opleidingen groei jij in een sneltreinvaart verder. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij de coaching krijgt die je nodig hebt.

  koen. Voor jou voorop.

  Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

  dit krijg jij bij koen

  hoe werkt het? kom ik bij koen in dienst?

  Je komt bij koen in vaste dienst. Vervolgens werk je op interimbasis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten. Dat kan bij een installatiebedrijf of ingenieursbureau, maar bijvoorbeeld ook bij aannemersbedrijven, adviesbureaus of woningcorporaties. Wat jij wilt, staat voorop.

  krijg ik een vast contract?

  Ga je aan de slag in de installatietechniek, dan krijg je direct een vast contract. Zekerheid en variatie. Dat is koen.

  worden er leuke uitjes naast het werk georganiseerd?

  Absoluut. Je hebt meerdere teamuitjes per jaar en kan diverse kennissessies volgen. Ook worden er 2 events georganiseerd met alle professionals van koen.

  zijn er opleidingsmogelijkheden?

  Ja! Je hebt een standaard opleidingsbudget van €1250,- per jaar. Ook hebben we een eigen academy met trainingen, opleidingen en e-learnings. Voor opleidingen zoals de HIT-E of HIT-W werken we samen met Avans+. Daarnaast kunnen starters het high potential programma volgen. Natuurlijk zijn andere opleidingen en/of cursussen allemaal bespreekbaar.

  krijg ik een auto van de zaak?

  Ga je werken in de installatietechniek, dan krijg jij een leaseauto. Deze mag je ook privé rijden.

  ik houd van afwisseling in het werk. krijg ik dit?

  Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

  hoe groot is het team installatietechniek?

  Het team installatietechniek bestaat uit tientallen professionals en elke dag komen er meer bij. Jouw koen-collega’s zie je met regelmaat. Om kennis te delen. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

  zijn er doorgroeimogelijkheden?

  Zeker! Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en zullen dit dan ook stimuleren. Samen kijken we naar jouw ambities en maken een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

  hoeveel vakantiedagen krijg ik?

  Kom jij bij koen werken in de installatietechniek, dan krijg jij 25 vakantiedagen. Daarnaast bouw je 13 atv-dagen op. Je kan ervoor kiezen om de atv-dagen in te ruilen voor een extraatje bovenop je salaris.

  hoe verloopt het sollicitatieproces?

  Solliciteer je op een installatietechniek vacature of doe je een open sollicitatie? We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen enkele dagen weet je of we jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een lekker kopje koffie leren we elkaar beter kennen. En bespreken we samen wat koen voor jou kan betekenen.

  hoe word ik begeleid vanuit koen?

  Je krijgt een eigen consultant. Hij of zij regelt alles voor jou en is je vaste aanspreekpunt. Wel zo fijn om altijd bij iemand terecht te kunnen.

  op hoeveel projecten zit ik gemiddeld per jaar?

  Dit is van tevoren lastig te zeggen. Wij kijken vooral naar jouw wensen. Maar uiteraard ook naar het project waar je op komt te zitten. Voor de start van een project wordt alles in ieder geval duidelijk met elkaar afgestemd. Gemiddeld doen professionals in de installatietechniek zo’n 2 projecten per jaar.

  Is het mogelijk om een koen-professional te spreken voor meer informatie?

  Wie kan jou beter vertellen hoe het is om bij koen te werken dan onze professionals zelf? In overleg kan dat dus zeker geregeld worden.

  vind jouw vacature

  werken in installatietechniek? kom eens vrijblijvend koffiedrinken om kennis te maken en de mogelijkheden te verkennen

  meer ontdekken