werken in high tech

werken in de industrie

Werken in de industrie betekent dat jij nooit stilstaat. Technologische vernieuwing in dit vakgebied gaan hard, harder, hardst. Dat trekt jou juist aan. Je doet niets liever dan meedenken over verbeteringen. Oplossingsgericht en met een dosis lef. Zo geef jij opdrachtgevers inzichten waar zij zelf niet op komen. Industrie is voor professionals die innovatie zoeken. Die voorop willen lopen in hun vakgebied en vol enthousiasme aan de slag gaan. Ontdek werken in de industrie bij koen.

alle vacatures eens kennismaken?

werken in de industrie bij koen

Werken binnen de industrie is werken aan de technologie van de toekomst. Op het hoogste niveau. Binnen de industrie kan jij bij koen aan de slag in industriële automatisering en innovatieve productontwikkeling. Bijvoorbeeld door middel van robotica, virtual reality, internet of things, cloudcomputing en big data. Jij bent de specialist en werkt aan uitdagende projecten. Steeds bij een andere opdrachtgever. Gewoon vanuit een vast contract bij koen. Zo kom jij pas echt in een groeiversneller.

vacatures industrie

Wil je werken in de industrie als starter of juist als ervaren professional? Wij zorgen voor projecten die aansluiten bij je ambities en kennisniveau. Zo hebben we industrie vacatures voor zowel junior, medior als senior specialisten. Denk aan hardware engineersmechatronica engineers, electrical engineers, mechanical engineers en maintenance engineers.

"Koen denkt mee en zoekt opdrachten binnen mijn ambitie. Ze gaan niet voor de makkelijkste optie, maar kijken wat goed is voor mij."
Jonathan Avnon, maintenance en data engineer

werken bij koen

Werken in de industrie bij koen. Wat krijg je dan? Je krijgt meteen een vast contract en werkt aan uitdagende opdrachten. Projecten waar jij je kennis en kunde niet alleen kan inzetten. Maar ook juist vergroten. We zorgen ervoor dat je blijft leren, ontwikkelen, verbeteren. Dat je vooruit gaat. Met de andere specialisten van koen kan je regelmatig sparren over je werk. En met trainingen en opleidingen ben je altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

koen. voor jou voorop.

dit krijg jij bij koen

je komt bij koen in dienst

Je komt bij koen in vaste dienst. Je werkt op interimbasis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten.

vast contract

Kom je bij koen werken in de industrie, dan krijg je direct een vast contract. Zekerheid en variatie. Dat is koen.

de groeiversneller bij koen

Jouw ontwikkeling staat bij koen centraal. Met jouw kennis en kunde help jij onze opdrachtgevers verder. De combinatie van werken bij verschillende opdrachtgevers en de juiste bijscholing noemen wij de groeiversneller. In onze academy volg je trainingen, opleidingen en e-learnings.

€1250,- opleidingsbudget per jaar

Wij investeren in jouw ontwikkeling. Naast de trainingen, opleidingen en e-learnings die jij mag volgen, krijg je ook € 1.250,- opleidingsbudget. Om vrij te besteden aan je ontwikkeling.

leaseauto

Ga je werken in de industrie bij koen, dan krijg je een leaseauto. Deze mag je ook privé rijden.

uitdagende opdrachten

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

leuke collega's die altijd voor je klaar staan

Jouw koen collega’s zie je met regelmaat. Om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

persoonlijk contact

Samen kijken we naar jouw ambities en maken een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien. Je hebt een vaste begeleider die alles voor jou regelt.