werken bij koen als professional

versnel jouw groei bij koen

Jij wil vooruit in je vak. Blijven leren, ontwikkelen, verbeteren. Wij zijn koen en begrijpen dat. Daarom geven wij professionals zoals jij toffe opdrachten. In de techniek of binnen de overheid. Je komt bij koen in vaste dienst. En werkt op interimbasis bij verschillende opdrachtgevers. Zo kom je zelf in een groeiversneller en help je ook de opdrachtgever verder. Hoe uitdagend wil jij het hebben?

vind jouw vacature

 • TEG Multisite Sites
 • koen
 • voor professionals
 • trainingen & opleidingen

  Jouw ontwikkeling staat voorop bij koen. Met trainingen en opleidingen in onze eigen academy kom jij vooruit. Zo verbeter je jouw vakkundige én persoonlijke vaardigheden. Want een echte specialist heeft niet alleen de juiste vakkennis, maar ook relevante soft skills. Ook krijg je €1.250,- studiebudget per jaar om jezelf verder te ontwikkelen. De andere professionals bij koen tref je met regelmaat om te sparren en ervaringen uit te wisselen. Laat die vernieuwende inzichten maar komen!

  afwisseling & uitdagende opdrachten

  Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Waar vind je dat nou? Bij koen natuurlijk. Je krijgt meteen een vast contract en uitdagende projecten. Bij verschillende opdrachtgevers in de techniek of publieke sector. Wij zorgen voor opdrachten die aansluiten bij je ambities en kennisniveau. Of je nou een junior, medior of senior specialist bent. Met de juiste opdrachten hoef jij je nooit te vervelen. En kom je in een groeiversneller.

  een dag mee met professional Connor

  Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

  veelgestelde vragen over werken bij koen

  kom ik bij koen in dienst?

  Je komt bij koen in dienst. Je werkt op interimbasis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten.

  hoe word ik begeleid vanuit koen?

  Kom je in dienst bij koen dan krijg je een vaste consultant en coach. Hij of zij is altijd jouw aanspreekpunt. Om de 6 weken komen jullie bij elkaar. En bespreken jullie hoe het gaat en of je nog op de goede route van jouw carrièreplan zit.

  ik houd van afwisseling in het werk. krijg ik dit?

  Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

  hoe verloopt het sollicitatieproces?

  Vind jouw vacature of stuur een open sollicitatie. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en nemen snel contact met je op. Onder het genot van een lekker kopje koffie leren we elkaar beter kennen. En bespreken we samen wat koen voor jou kan betekenen.

  worden er leuke uitjes naast het werk georganiseerd?

  Absoluut. Je hebt meerdere teamuitjes per jaar, de mogelijkheid om diverse kennissessies te volgen en ook worden er 2 jaarlijkse events georganiseerd met alle professionals van koen.

  krijg ik een auto van de zaak?

  Ga je werken in de techniek, dan krijg jij een leaseauto. Deze mag je ook privé rijden. Ga jij werken in de publieke sector, dan is een leaseauto in overleg.

  zijn er opleidingsmogelijkheden?

  Jazeker. Bij koen investeren wij in jou. Je krijgt jaarlijks een opleidingsbudget van € 1250,- die je vrij mag besteden aan ontwikkeling. Ook hebben we een eigen academy met trainingen en opleidingen. Starters kunnen kiezen voor het high potential programma om zichzelf te verdiepen in het vak. En natuurlijk zijn andere opleidingen en/of cursusmogelijkheden allemaal bespreekbaar.

  zijn er doorgroeimogelijkheden?

  Beslist! Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en zullen dit dan ook stimuleren. Samen kijken we naar jouw ambities en maken we een carrièreplan. We evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

  kan ik een professional van koen spreken voor meer informatie?

  Wie kan jou beter vertellen hoe het is om bij koen te werken dan één van onze professionals? In overleg kan dat dus zeker geregeld worden.

  jouw carrière bij koen

  1. sollicitatie

  We bekijk je sollicitatie zorgvuldig en bellen je snel om kennis te maken, want we zijn razend benieuwd naar jou.

  2. bakkie doen

  We nodigen je uit voor een lekker kopje koffie om samen te bespreken wat koen voor jou kan betekenen. Gewoon informeel kennismaken.

  3. uitdagende opdrachten

  Ben jij net zo enthousiast als wij? Dan kom je in vaste dienst en vinden wij de juiste opdrachten voor jou. Die aansluiten bij je ambities en kennisniveau.

  4. ontwikkelplan

  Samen maken we een plan voor jouw groei. We evalueren regelmatig je voortgang en krijgt persoonlijke begeleiding om je doelen te realiseren. Bij koen draait alles om leren, ontwikkelen, verbeteren. Want jij wilt vooruit.

  5. vakcollega's bij koen

  Jouw koen-collega’s zie je met regelmaat. Om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

  6. de groeiversneller

  Met trainingen en opleidingen in onze eigen academy verbeter jij jouw vakkundige en persoonlijke vaardigheden. Zo wordt jouw kennis in een rap tempo nog groter.

  benieuwd naar de mogelijkheden? laten we een vrijblijvend bakkie doen samen

  vind je vacature

  meer ontdekken