werken bij koen als professional

versnel jouw groei bij koen

Jij wil vooruit in je vak. Blijven leren, ontwikkelen, verbeteren. Wij zijn koen en begrijpen dat. Daarom krijg je afwisselende opdrachten en volop ontwikkelkansen. In de techniek of binnen de overheid. Je komt bij koen in vaste dienst. En werkt op interimbasis bij verschillende opdrachtgevers. Zo kom je zelf in een groeiversneller en help je ook de opdrachtgever verder. Hoe uitdagend wil jij het hebben?

vind jouw vacature

 • TEG Multisite Sites
 • koen
 • voor professionals
 • trainingen & opleidingen

  Jouw ontwikkeling staat voorop bij koen. Met trainingen en opleidingen in de academy kom jij vooruit. Zo verbeter je jouw vakkundige én persoonlijke vaardigheden. Want een echte specialist heeft niet alleen de juiste vakkennis, maar ook relevante soft skills. Ook krijg je €1.250,- studiebudget per jaar om jezelf verder te ontwikkelen. De andere professionals bij koen tref je met regelmaat om te sparren en ervaringen uit te wisselen. Laat die vernieuwende inzichten maar komen!

  afwisseling & uitdagende opdrachten

  Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Waar vind je dat nou? Bij koen natuurlijk. Je krijgt meteen een vast contract en werkt voor verschillende opdrachtgevers in de techniek of publieke sector. Je doet opdrachten die aansluiten bij je ambities. Of je nou een junior, medior of senior specialist bent. Met de juiste opdrachten hoef jij je nooit te vervelen. En kom je in een groeiversneller.

  "Koen denkt mee en zoekt opdrachten binnen mijn ambitie. Ze gaan niet voor de makkelijkste optie, maar kijken wat goed is voor mij."
  Jonathan Avnon, maintenance en data engineer

  veelgestelde vragen over werken bij koen

  kom ik bij koen in dienst?

  Je komt bij koen in dienst. Je werkt op interimbasis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten.

  hoe word ik begeleid vanuit koen?

  Je krijgt een vaste accountmanager en coach. Hij of zij is altijd jouw aanspreekpunt. Elke paar maanden komen jullie bij elkaar. Om te bespreken hoe het gaat en of je nog op de goede route van jouw carrièreplan zit.

  ik houd van afwisseling in het werk. krijg ik dit?

  Je krijgt gegarandeerd afwisseling bij koen. Je doet namelijk opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Zo leer je steeds nieuwe organisaties en mensen kennen. Je komt gewoon in dienst bij ons en hebt de zekerheid van een vaste werkgever.

  hoe verloopt het sollicitatieproces?

  Vind jouw vacature of stuur een open sollicitatie. We nemen snel contact met je op om je beter te leren kennen.

  Leuk gesprek? Dan kom je langs op kantoor om te bespreken wat koen voor jou kan betekenen. Ook ontmoet je de collega’s en kan je de sfeer proeven.

  Klikt het, dan krijg je een aanbod om bij koen in dienst te komen.

  worden er leuke uitjes naast het werk georganiseerd?

  Absoluut. Je hebt meerdere teamuitjes per jaar en kan diverse kennissessies volgen. Ook zijn er elk jaar 2 events met alle professionals van koen, bijvoorbeeld een bbq.

  krijg ik een auto van de zaak?

  Ga je werken in de techniek, dan krijg jij een leaseauto. Deze mag je ook privé rijden. Ga jij werken in de publieke sector, dan is een leaseauto in overleg.

  zijn er opleidingsmogelijkheden?

  Jazeker. Bij koen investeren wij in jou. Je krijgt jaarlijks een opleidingsbudget van € 1250,- die je vrij mag besteden aan ontwikkeling.

  Ook hebben we een eigen academy met trainingen en opleidingen. Starters kunnen kiezen voor het high potential programma om zichzelf te verdiepen in het vak.

  Natuurlijk zijn andere opleidingen en/of cursusmogelijkheden allemaal bespreekbaar.

  zijn er doorgroeimogelijkheden?

  Beslist! Jouw ontwikkeling staat voorop. Samen kijken we naar jouw ambities en maken we een carrièreplan. Elke paar maanden bespreken we of je nog op de juiste koers zit.

  kan ik een professional van koen spreken voor meer informatie?

  Wie kan jou beter vertellen hoe het is om bij koen te werken dan één van onze professionals? In overleg kan dat dus zeker geregeld worden.

  achter de schermen

  Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken