high potential programma

high potential programma

Je bent als starter nog lang niet uitgeleerd. Maar je wilt ook graag aan het werk binnen de overheid, techniek of ICT. Ambitieus en gedreven als jij bent, zou je het liefst allebei doen. Met het high potential programma kan jij je versneld verdiepen in je vakgebied. Op kosten van koen.

Je kan het vergelijken met een traineeship. Naast het high potential programma werk je aan uitdagende projecten. Bij verschillende opdrachtgevers. Je komt bij koen in vaste dienst en wij regelen alles voor je. Zo kan jij je helemaal focussen op je ontwikkeling.

vrijblijvend kennismaken

het high potential programma

Het high potential programma leidt talenten zoals jij op tot volwaardige professional. Dat doen we in de techniek, publieke sector en ICT. Hoe het werkt? Je komt bij koen in dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Organisaties waar je veel kan leren. Daarnaast volg je trainingen om jouw kennis en kunde te vergroten.

vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling

Je vergroot je kennis en kunde binnen je vakgebied in razend tempo. Dat maakt jou breed inzetbaar. Per vakgebied is dit afgestemd op de meest recente ontwikkelingen. Zo sluit jouw programma goed aan op de praktijk. En ben jij direct van toegevoegde waarde voor opdrachtgevers.  Ook versterk je jouw persoonlijke vaardigheden, want die zijn net zo belangrijk als je vakinhoudelijke expertise. Wij begeleiden en coachen je tijdens het opleidingstraject.

werken bij koen naast je high potential programma

Voor het high potential programma kom je bij koen in dienst. Wij helpen je verder in jouw carrière. We zorgen voor opdrachten die aansluiten bij jouw ambities. Zodat jij uitgedaagd wordt om te leren, ontwikkelen, verbeteren. Naast je werk volg je trainingen om je kennis en kunde te vergroten. Ook neem je deel aan kennissessies met andere professionals bij koen. Een senior in het vak vertelt dan bijvoorbeeld over actuele ontwikkelingen of boeiende cases. Behoefte aan een buddy om mee te sparren? Regelen we. Want bij koen ga jij voorop.

wat krijg jij met het high potential programma?

Jij wordt de expert binnen je vakgebied en haalt ontbrekende (vak)kennis en kunde in huis. Dankzij de betrokken begeleiding vanuit koen haal jij meer uit jezelf. Van starter naar ervaren professional. Je kan kiezen uit een high potential programma techniek, publiek domein of ICT.

voordelen van koen

praktijkgerichte opleiding

Als high potential start je met een praktijkgerichte opleiding, gegeven door ervaren docenten.

persoonlijk ontwikkelplan

Samen met jou stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op. Het plan staat in het teken van persoonlijke groei en ontwikkeling. Zo kom jij in een groeiversneller.

€ 1.250,- opleidingsbudget per jaar

Om je op alle vlakken te laten groeien en ontwikkelen, is er voor jou € 1.250,- studiebudget beschikbaar dat je naast het high potential programma extra mag besteden.

meerdaagse trainingen

Je gaat aan de slag met praktijkvoorbeelden en leert werkwijzen en systemen kennen.

kennissessies

koen organiseert meerdere keren per jaar kennissessies over actuele onderwerpen binnen diverse vakgebieden. Om te sparren met vakgenoten en ervaringen uit te wisselen.

maandelijkse intervisie

Maandelijks vindt er intervisie plaats tussen jou, andere high potentials en je coach.

online community

De collega’s van koen staan altijd voor je klaar om mee te denken en vragen te beantwoorden. Je wordt onderdeel van een team met specialisten in het vak. Zo kan je altijd even sparren met een ervaren collega.

3 extra trainingen per jaar

Naast de trainingen en cursussen die je krijgt tijdens het high potential programma mag jij per jaar 3 extra trainingen volgen uit onze eigen academy.

leuke events

Naast werk is er ook tijd voor ontspanning. koen organiseert meerdere events en leuke uitjes per jaar.

"Het high potential programma gaf mij de doorstart die ik nodig had. Ik had al een jaar een baan, maar de functie was voor mij nog niet uitdagend genoeg. Dankzij het netwerk van koen is er snel een functie gevonden met meer mogelijkheden. koen heeft mij gekoppeld aan een senior, zodat ik tijdens het programma sneller ervaring op kon doen en mijzelf kon ontwikkelen."
Dayenne

keuze uit verschillende high potential programma's

BIM

Verdiep je in BIM en word in korte tijd een specialist.

energietechniek

Ontdek actuele ontwikkelingen in de energietechniek.

industriële automatisering

Industry 4.0? Kom maar op, want jij krijgt de industriële automatisering onder de knie.

mechatronics

Versterk jezelf in de combinatie van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en meet- en regeltechniek.

projectmanagement civiele techniek

Word de projectleider die uitdagende civieltechnische projecten aanstuurt.

ruimtelijk domein

Verdiep je in de fysieke leefomgeving en draag bij aan een gezond, veilig en prettig Nederland.

vind jouw vacature

wil je meer weten over het high potential programma? stel jouw vraag