werken in de ICT.

Werken in de ICT betekent dat je alle kanten op kan. Misschien krijg jij het warm van webdevelopment. Misschien ben jij de programmeur die slimme oplossingen uitwerkt. Liever aan de slag als tester of functioneel beheerder? Of (geo-)informatie en data managen? Kan allemaal bij koen. Jij zorgt voor digitale versnelling zodat het leven makkelijker en beter wordt. Voor mensen, bedrijven en instellingen zoals gemeenten. Zoek je uitdaging en afwisseling? Dan is werken in de ICT bij koen jou wel toevertrouwd.

werken in de ICT.

Met projecten in de ICT help jij mee aan een betere en veiligere ICT infrastructuur. In Nederland en misschien zelfs daarbuiten. Je helpt bedrijven en instellingen met hun digitale uitdagingen. Met jouw kennis en kunde kom je tot innovatieve oplossingen. Zo breng je opdrachtgevers vooruit.

vacatures ICT.

Wil je werken in de ICT? koen zoekt altijd ICT professionals, zoals webdevelopers, programmeurs, testers en functioneel beheerders. Maar ook specialisten in de geo-informatie vinden bij koen hun nieuwe uitdaging. Jouw ambities staan voorop. Je werkt aan uitdagende projecten waar jij kan groeien. Of je nou een starter bent of een ervaren professional. Gun jezelf de stap vooruit en kom werken in de ICT bij koen.

"koen is echt een bedrijf die op geheel natuurlijk wijze betrokken is bij je loopbaan ontwikkeling en mij als persoon verder brengt."
jeroen

werken bij koen

Werken in de ICT via koen. Wat krijg je dan van ons? Je komt bij koen in dienst. Wij regelen uitdagende opdrachten door heel Nederland. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met alle andere slimmeriken van koen kun jij regelmatig sparren over je werk. Door onze masterclasses, trainingen en opleidingen groei jij in een sneltreinvaart verder. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij de coaching krijgt die je nodig hebt. koen. voor jou voorop.

wij zijn koen.

dit krijg jij bij koen.

icon-plus
je komt bij koen in dienst

Je komt in dienst bij koen en werkt op interimbasis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten.

icon-plus
vast contract

Ga je aan de slag in de ICT, dan krijg je direct een vast contract. Zekerheid en variatie. Dat is koen.

icon-plus
de groeiversneller bij koen

Jouw ontwikkeling staat bij koen centraal. Wij investeren daarin. Met jouw kennis en kunde help jij onze opdrachtgevers verder. De combinatie van werken bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten en de juiste bijscholing door masterclasses, trainingen en opleidingen noemen wij de groeiversneller.

icon-plus
€1250,- opleidingsbudget per jaar

Wij investeren in jouw ontwikkeling. Naast de trainingen van onze eigen Academy, de masterclasses en interne opleidingen die jij mag volgen krijg jij ook €1.250,- opleidingsbudget die jij vrij mag besteden aan je ontwikkeling.

icon-plus
lease-auto

Ga je werken in de ICT dan krijg jij de mogelijkheid om gebruik te maken van een leaseauto. Deze mag je helemaal zelf uitkiezen.

icon-plus
25 vakantiedagen + 15 atv-dagen

Kom jij bij koen werken in de ICT, dan krijg jij 25 vakantiedagen. Daarnaast bouw je 15 atv-dagen op. Je kan ervoor kiezen om de atv-dagen in te ruilen voor een extraatje bovenop je salaris.

icon-plus
uitdagende opdracht

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

icon-plus
leuke collega's die altijd voor je klaar staan.

Jouw koen collega’s zie je met regelmaat. Om kennis te delen. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

icon-plus
persoonlijk contact

Samen kijken we naar jouw ambities en maken een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

Werken in de ICT?

Vertel ons jouw ambities en wij gaan voor jou op zoek.