werken in het ruimtelijk domein

Werken in het ruimtelijk domein betekent werken aan een goede leefomgeving. Hoe uitdagend wil jij het hebben? Bij koen stort jij je op projecten bij verschillende gemeenten, provincies en andere overheden. Afwisseling dus. Maar ook de zekerheid van een vaste werkgever. Iedere dag kan je voor een ander interessant vraagstuk staan. Die een andere manier van denken vereist. Oplossingsgericht en innovatief. Dat heb je nodig voor het werken binnen het ruimtelijk domein.

alle vacatures eens kennismaken?

ruimtelijk domein binnen koen

Gemeenten, waterschappen, provincies en Rijkswaterstaat zijn verantwoordelijk voor de fysieke leefomgeving. Beter gezegd, voor het creëren, onderhouden en het beheren van de leefomgeving. Zodat burgers en bedrijven er prettig, gezond en veilig kunnen verblijven. Bij koen werk je binnen dit domein op een breed vlak aan projecten die voor een leefbaar Nederland zorgen. Zo word jouw kennis en kunde in rap tempo nog groter.

vacatures ruimtelijk domein

Wil je werken binnen het ruimtelijk domein? Bij koen versnel je jouw groei. Je krijgt meteen een vast contract. Vervolgens werk je aan projecten die aansluiten bij jouw ambities en kennisniveau. Ook volg je trainingen en opleidingen om vooruit te komen. Je kan aan de slag als beleidsmedewerker ruimtelijke ordening, vergunningverlener, projectleider, handhaver, jurist, verkeerskundige en meer. Bekijk alle ruimtelijk domein vacatures bij koen door heel Nederland.

werken bij koen

Werken in het ruimtelijk domein bij koen. Wat krijg je dan? Jij komt bij koen in dienst en wij regelen uitdagende opdrachten voor jou. Opdrachten die passen bij jouw ambities en jou als persoon. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met andere specialisten van koen kan jij regelmatig sparren over je werk. Met trainingen en opleidingen groei je in een sneltreinvaart verder. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij in een groeiversneller komt.

koen. voor jou voorop.

voordelen werken bij koen

"koen is echt een bedrijf die op geheel natuurlijk wijze betrokken is bij mijn loopbaanontwikkeling en mij als persoon verder brengt."
Jeroen, vergunningverlener Wabo

dit krijg je bij koen

je komt bij koen in dienst

Je komt bij koen in dienst. Je werkt op interimbasis bij verschillende gemeenten en andere overheden aan diverse projecten. Gewoon vanuit één vaste werkgever, met een vast contract.

exclusieve ingangen binnen de publieke sector

Wij hebben een groot netwerk binnen de overheid. Door onze korte lijnen weten we snel de juiste ingang te vinden. Zo vinden wij altijd de opdracht die past bij jouw ambitie, kennis en kunde, en persoonlijkheid.

de groeiversneller bij koen

Jouw ontwikkeling staat bij koen centraal. Wij investeren daarin. Met jouw kennis en kunde help jij onze opdrachtgevers verder. De combinatie van afwisselende projecten, diverse opdrachtgevers en de juiste bijscholing noemen wij de groeiversneller. Je volgt bijvoorbeeld trainingen en opleidingen waarmee je altijd over actuele kennis beschikt.

€ 1250,- opleidingsbudget per jaar

Naast de ontwikkelmogelijkheden in onze eigen academy krijg jij ook € 1.250,- opleidingsbudget per jaar die jij vrij mag besteden aan je ontwikkeling.

leuke collega's die altijd voor je klaar staan

Jouw koen-collega’s zie je met regelmaat. Om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

uitdagende opdrachten

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

persoonlijk contact

Samen kijken we naar jouw ambities en maken we een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien. Je hebt een vaste begeleider die alles voor jou regelt.

goed salaris, eindejaarsuitkering en meer

Jouw kennis en kunde is wat waard. Daarom krijg je bij koen vaak een hoger salaris dan je in directe dienst bij een gemeente zou krijgen. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 6,75% op basis van je gewerkte uren bij de opdrachtgever(s). En wat denk je van 8,33% vakantiegeld?

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

vind jouw vacature

werken in het ruimtelijk domein? kom eens vrijblijvend koffiedrinken om kennis te maken en de mogelijkheden te verkennen

meer ontdekken