vergunningverlener wabo vacatures
vergunningverlener Wabo vacatures

Vakgebied

Werkervaring

Branche

Wis filters

17 vergunningverlener Wabo vacatures gevonden

vergunningverlener Wabo vacatures

Vergunningverlener Wabo vacatures waar je het echt warm van krijgt? Dan zit je hier goed. Als vergunningverlener bij koen werk je op projectbasis bij verschillende gemeenten. Je krijgt direct een vast contract bij koen. Afwisseling dus. Maar ook zekerheid. Klinkt ideaal? Bekijk snel in jouw regio de vergunningverlener vacatures.

breed aanbod vergunningverlener Wabo vacatures

Startende professional of juist een ervaren specialist in het ruimtelijk domein? Maakt ons niet uit. Als je maar voorop wilt lopen en gemeenten verder wilt brengen met je kennis en kunde. koen zoekt altijd vergunningverleners die van afwisseling houden. Die steeds willen leren, ontwikkelen en verbeteren.

Ben jij diegene? Hieronder vind je alle vergunningverlener Wabo vacatures bij koen. Ook in jouw regio. Wedden dat jouw nieuwe uitdaging er tussen staat? Mocht je het nou toch niet helemaal kunnen vinden, laat dan van je horen. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

wat houden vergunningverlener Wabo vacatures bij koen in?

Bij koen kom je in een groeiversneller. Steeds nieuwe gemeenten, mensen en werkwijzen. Daar leer je van. En de opdrachtgever leert weer van jou. Zo versterken jullie elkaar. De projecten waaraan je werkt, sluiten aan bij je ambities. Daar zorgen we voor. Want we snappen dat je vooruit wilt. Project afgerond? Dan ga je gewoon door naar de volgende. Dat is het grote avontuur.

Ook al werk je steeds ergens anders, je hebt een vaste thuisbasis bij koen. Een eigen contactpersoon die alles voor je regelt, maar je kan ook sparren en ervaringen uitwisselen met andere professionals zoals jij. Samen volg je ook trainingen en opleidingen. En doorgroeien? Bij koen kan je elke kant op. In de hoogte of de breedte. Je krijgt meteen een vast contract, goed salaris en alle voordelen van een vaste werkgever. Bekijk alle voordelen van werken bij koen maar eens.

ben jij dé kandidaat?

Een afgeronde opleiding in de richting van ruimtelijke ontwikkeling, bouwkunde of planologie is ideaal. Omgevingsrecht of civiele techniek gedaan? Ook helemaal prima. Je bent iemand met lef en doorzettingskracht. Oplossingen vinden, dat is aan jou wel toevertrouwd. Je vindt het leuk om te schakelen met verschillende mensen en instanties. Intern en extern.

nieuwsgierig naar onze vergunningverlener Wabo vacatures?

Kom gerust eens een bakkie koffie doen. Check de vergunningverlener vacatures in jouw regio.