voor opdrachtgevers

slimmeriken voor elke opdracht

Je kan opgelucht ademhalen. Dat vastgelopen project. Die onderbezette afdeling. Of het team dat een echte specialist mist. koen zorgt voor de instroom van de juiste professionals. Echte aanpakkers met kennis en kunde. En met een verfrissende kijk op werken binnen de overheid, techniek en ICT. Met hen aan boord kan je organisatie groeien.

vrijblijvend koffiedrinken

dit is koen

  • hoogwaardige professionals met actuele kennis en kunde
  • specialisten die snel meters maken voor jouw organisatie
  • focus op ontwikkeling van professionals en organisaties
  • stevige gesprekspartner voor personele uitdagingen
  • volledige ontzorging op de matching en inleen

meer over koen

koen voor jou

Leren, ontwikkelen en verbeteren. Als organisatie wil je vooruit. Wij zijn koen en begrijpen dat. Wij zorgen voor de juiste personele oplossing. Extra capaciteit bijvoorbeeld, schaarse specialisten of juist strategische denkers. We investeren in hun ontwikkeling, zodat ze altijd over de meest actuele expertise beschikken. Zo zijn onze professionals de oplossing voor de uitdagingen van nu en morgen. Dankzij hun kennis, kunde en karakter komen opdrachtgevers zoals jij verder. En wij regelen alles.

dit kenmerkt de professionals van koen

 

kennis

altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

kunde

gekwalificeerd in het vakgebied en communicatief vaardig

karakter

oplossingsgericht, vooroplopend en met een flinke dosis lef

hoe het werkt

Onze professionals hebben een vast contract bij koen. Zij werken op interimbasis voor opdrachtgevers zoals jij. Je kan onze slimmeriken meteen inzetten. Zij zijn communicatief vaardig en landen snel in een nieuwe omgeving. Hun kennis en kunde delen ze graag met jouw team. Wij matchen je met de juiste specialist voor jouw opdracht. Van high potential vol nieuwe idee├źn tot doorgewinterde senior of interim-manager. Jij hebt nergens omkijken naar.

bekijk veelgestelde vragen

de juiste slimmerik voor jouw opdracht is maar een telefoontje van je verwijderd. neem contact op en we kijken samen naar de beste oplossing