de juiste technische slimmerik voor jou.

Technische professionals zijn schaars. Helemaal als je voor jouw project toch echt wel wat kennis en kunde vraagt. Jouw vacatures blijven dan ook eindeloos open staan. De druk op de overige teamleden neemt toe of je project vertraagt. Wat nu?

De gekwalificeerde interimprofessionals van koen zorgen dat je weer verder komt. Zij lopen voorop in hun vak. Met trainingen en opleidingen van koen blijven zij continu leren, ontwikkelen en verbeteren. Met onze slimmeriken aan boord beschik je altijd over de laatste kennis. Die delen ze graag met jou en je collega’s. Ze zijn gewend om snel nieuwe omgevingen en werkwijzen te leren kennen. En nemen een flinke dosis lef en doorzettingsvermogen mee.

koen versterkt jouw organisatie op deze gebieden.

icon-plus
bouwkunde

icon-plus
civiele techniek

icon-plus
installatietechiek

icon-plus
elektrotechniek

icon-plus
werktuigbouwkunde

icon-plus
hightech

icon-plus
ICT

kennis.

Professionals met de meest recente kennis en de juiste ervaring. Daar investeren wij in. Met opleidingen, masterclasses en trainingen van onze eigen Academy verbeteren we hun vakkundige én persoonlijke vaardigheden. Deze kennis nemen ze mee naar jou als opdrachtgever. Zodat ze met vernieuwende oplossingen komen en jij als opdrachtgever je verder kan ontwikkelen. Zo gaan we samen voorop.

kunde.

Onze professionals zijn experts binnen hun vakgebied. Met ook systeemkennis en goede persoonlijke vaardigheden. De ervaring met gesprekstechnieken zorgt er bijvoorbeeld voor dat jouw team zich verder kan ontwikkelen en projecten met succes worden afgerond. De oplossing voor iedere opdracht.

karakter.

Onze professionals zijn oplossingsgericht, vooroplopend en hebben een flinke dosis lef. Ambitieus en nooit uitgeleerd. Steeds een nieuwe werkomgeving, andere mensen ontmoeten en ontwikkelen, daar staan zij voor.

extra versterking nodig binnen je organisatie?

neem contact op en we kijken samen naar de beste oplossing.

Vrijblijvend koffiedrinken.

wij zijn koen.