de juiste slimmerik voor jouw gemeente.

Je wilt voorop lopen als gemeente. Blijven leren, ontwikkelen en verbeteren. Of het nou om het ruimtelijk domein, sociaal domein, bedrijfsvoering of ICT gaat: de interimprofessionals van koen helpen jou en je afdeling vooruit. Zij verzorgen projecten of behandelen piekaanvragen. Maar net wat je nodig hebt.

Onze specialisten in het publiek domein beschikken altijd over de meest actuele kennis. koen investeert in hun ontwikkeling met persoonlijke opleidingspaden. Ook zijn onze slimmeriken echte aanpakkers met kennis en kunde. Die delen ze graag met jouw team. Zo wordt niet alleen het werk gedaan, maar profiteer je ook van hun ervaring.

koen versterkt jouw gemeente op deze gebieden.

icon-plus
Wmo & jeugd

icon-plus
Omgevingswet

icon-plus
Sociale zaken

icon-plus
APV, vergunningen en toezicht & handhaving

icon-plus
Publiekszaken

icon-plus
Ruimtelijke ordening & verkeer

icon-plus
Belastingen

icon-plus
Infra

icon-plus
Bedrijfsvoering

Denk aan informatiemanagement, juridische zaken, communicatie, HRM, financieel

icon-plus
Vastgoed & grondzaken

icon-plus
Maatschappelijke ontwikkeling

icon-plus
Duurzaamheid & milieu

icon-plus
ICT

Jouw ICT-systemen op orde voor de Omgevingswet.

Hoe koppel je jouw applicaties aan het digitale Omgevingsstelsel en richt je de processen daarop in? Dat is een flinke uitdaging. Helemaal omdat er een tekort is aan ervaren ICT-professionals. Geen wonder dat de ICT-kant van de Omgevingswet vertraging oploopt en de wet mede daardoor opnieuw is uitgesteld.

Maar er is een oplossing. Onze ICT-professionals zetten de Omgevingswet om in aangepaste processen en implementeren de nieuwe ICT-systemen. Wij leiden onze slimmeriken op in de Omgevingswet. Zodat ze echt de uitdaging en de gemeenteprocessen snappen. Ook faciliteren we een achterban van specialisten in het ruimtelijk domein om mee te sparren.

Ander vraagstuk? Ook daar kunnen onze slimmeriken jou mee helpen. Bekijk de mogelijkheden en vraag een vrijblijvend gesprek aan.

kennis.

Professionals met de meest recente kennis en de juiste ervaring. Daar investeren wij in. Met opleidingen, masterclasses en trainingen van onze eigen Academy verbeteren we hun vakkundige Ă©n persoonlijke vaardigheden. Deze kennis nemen ze mee naar jou als opdrachtgever. Zodat ze met vernieuwende oplossingen komen en jij als opdrachtgever je verder kan ontwikkelen. Zo gaan we samen voorop.

kunde.

Onze professionals zijn experts binnen hun vakgebied. Met ook systeemkennis en goede persoonlijke vaardigheden. De ervaring met gesprekstechnieken zorgt er bijvoorbeeld voor dat jouw team zich verder kan ontwikkelen en projecten met succes worden afgerond. De oplossing voor iedere opdracht.

karakter.

Onze professionals zijn oplossingsgericht, vooroplopend en hebben een flinke dosis lef. Ambitieus en nooit uitgeleerd. Steeds een nieuwe werkomgeving, andere mensen ontmoeten en ontwikkelen, daar staan zij voor.

Interessant om te lezen…

extra versterking nodig binnen je organisatie?

neem contact op en we kijken samen naar de beste oplossing.

Vrijblijvend koffiedrinken.

wij zijn koen.