de juiste slimmerik voor jouw ICT-project.

Je wilt versnellen als organisatie. Alleen waar vind je de ICT-professionals om dat te bereiken? De vraag is groter dan het aanbod. Het blijft dan ook angstvallig stil op jouw ICT-vacatures. Tot nu dan. koen zorgt dat je weer voorop kan lopen als bedrijf.

Wij hebben de specialisten die je zoekt. Bij koen werken ICT’ers in vaste dienst op projectbasis bij opdrachtgevers zoals jij. Met hun kennis en kunde kom je verder. Wij investeren continu in hun ontwikkeling met trainingen en opleidingen. Zo beschikken ze altijd over de meest actuele kennis. Die delen ze graag met jou. Daarnaast zijn onze slimmeriken echte aanpakkers met lef en doorzettingsvermogen.

koen versterkt jouw organisatie op deze gebieden.

icon-plus
Webdevelopment

icon-plus
Programmeren

icon-plus
Applicatiebeheer

icon-plus
Functioneel beheer

icon-plus
Geo-informatie

icon-plus
Testen

icon-plus
digitale Omgevingsstelsel

Onze ICT-professionals kunnen zich buigen over de applicaties in jouw gemeente. Zij zetten de Omgevingswet om in aangepaste processen en ondersteunen in de implementatie van de nieuwe ICT-systemen.

speciaal voor gemeenten: ICT-oplossingen Omgevingswet.

ICT-professionals met kennis en kunde zijn moeilijk te vinden. Laat staan slimmeriken die de grootste wetwijziging van de eeuw snappen. En begrijpen welke impact dit heeft op de systemen en processen binnen jouw gemeente. koen heeft de professionals die jij zoekt.

Voordat een ICT’er van koen bij jouw gemeente aan de slag gaat, leiden we hem of haar op in de Omgevingswet. Ook zorgen we voor een achterban van specialisten in het ruimtelijke domein om mee te sparren. Die hebben we tenslotte al jaren in vaste dienst. Met een ICT-professional van koen haal je een specialist in huis die echt vaart kan maken.

Vertel mij meer tijdens een persoonlijk gesprek >

kennis.

Professionals met de meest recente kennis en de juiste ervaring. Daar investeren wij in. Met opleidingen, masterclasses en trainingen van onze eigen Academy verbeteren we hun vakkundige én persoonlijke vaardigheden. Deze kennis nemen ze mee naar jou als opdrachtgever. Zodat ze met vernieuwende oplossingen komen en jij als opdrachtgever je verder kan ontwikkelen. Zo gaan we samen voorop.

kunde.

Onze professionals zijn experts binnen hun vakgebied. Met ook systeemkennis en goede persoonlijke vaardigheden. De ervaring met gesprekstechnieken zorgt er bijvoorbeeld voor dat jouw team zich verder kan ontwikkelen en projecten met succes worden afgerond. De oplossing voor iedere opdracht.

karakter.

Onze professionals zijn oplossingsgericht, vooroplopend en hebben een flinke dosis lef. Ambitieus en nooit uitgeleerd. Steeds een nieuwe werkomgeving, andere mensen ontmoeten en ontwikkelen, daar staan zij voor.

extra versterking nodig binnen je organisatie?

neem contact op en we kijken samen naar de beste oplossing.

Vrijblijvend koffiedrinken.

wij zijn koen.