koen verbindt nu ook functioneel beheerders aan uitdagende projecten
koen verbindt nu ook professionals in functioneel beheer aan uitdagende projecten
Terug naar overzicht
arbeidsmarkt

koen verbindt nu ook professionals in functioneel beheer aan uitdagende projecten

Het tekort aan gekwalificeerde professionals in functioneel beheer blijft onveranderd groot. De schaarse arbeidsmarkt remt de digitale ontwikkeling bij veel bedrijven en instellingen. En dat terwijl we massaal thuiswerken en online (ver)kopen. Wat nu?

Als interimorganisatie gaat koen de uitdaging op deze krappe arbeidsmarkt aan. We zijn onderdeel van The Employment Group (TEG) en richten ons al jaren op sectoren waar personeelsschaarste heerst. Denk aan de techniek. Hoe uitdagender, hoe beter als je het ons vraagt. Want we hebben lef en denken in kansen.

"We zien dat onze aanpak aansluit bij wat professionals willen: werk op projectbasis dat past bij hun ambities en persoonlijke ontwikkeling, zonder de angst zonder werk te komen zitten."
Patrick van den Berg, algemeen directeur

Je groei versnellen als functioneel beheerder

“Met ervaren professionals op projectbasis kunnen organisaties weer groeien,” weet Patrick van den Berg, algemeen directeur bij koen. “Daarom pakken we ook in het functioneel beheer de handschoen op. We zien dat onze aanpak aansluit bij wat professionals willen: werk op projectbasis dat past bij hun ambities en persoonlijke ontwikkeling, zonder de angst zonder werk te komen zitten.”

Hoe het werkt?

Bij koen krijg je direct een vast contract en werk je bij verschillende opdrachtgevers in functioneel beheer. Veel variatie, maar ook zekerheid dus. Dat is werken bij koen. Jouw ambities en ontwikkeling staan voorop. Is je project afgerond? Dan ga je gewoon door naar de volgende. Je leert steeds nieuwe omgevingen en mensen kennen. Elk project vergroot je jouw kennis en kunde. Zo kom je in een groeiversneller. Ondertussen breng je de opdrachtgever verder, want die is echt geholpen met jou als specialist aan boord. Je kan kiezen uit een breed aanbod van opleidingen en trainingen om jezelf te ontwikkelen.

Het artikel gaat hieronder verder.

Voorop lopen als organisatie

De (economische) onzekerheden door de coronacrisis doen niets af aan de krapte in het functioneel beheer. Bedrijven klagen over een groot tekort aan kandidaten. koen gaat die specialisten uitlenen, zodat jouw project de boost krijgt die het verdient.

Met de kennis en kunde van onze professionals kom je vooruit. Wij zorgen dat zij state-of-the-art kennis meebrengen. We investeren in hun ontwikkeling met opleidingen en trainingen. Zo blijven onze slimmeriken continu leren, ontwikkelen en verbeteren. Als opdrachtgever kan je rekenen op een frisse wind die jouw project tot een succesvol einde brengt en jouw bedrijf laat groeien.

De kosten in de hand houden

Ondanks de krapte in het functioneel merken we dat veel opdrachtgevers op zoek zijn naar flexibiliteit. Ook willen ze de vaste kosten in de hand houden, waardoor ze huiverig zijn om mensen in vast dienstverband aan te nemen. Werken met interimprofessionals heeft als voordeel dat je zelf geen kostbare werving en selectie hoeft te organiseren, geen werkgeverslasten- en risico’s draagt en geen personeel hoeft te ontslaan als het tegenzit. koen vindt gewoon een nieuw project voor de professional.

Lees het persbericht op Techvisor

toffe functioneel beheer vacatures

Zoek jij een baan met zekerheid én afwisseling? Loop voorop als professional en help opdrachtgevers vooruit met jouw kennis en kunde! Bij koen krijg je direct een vast contract en werk je aan uitdagende projecten. Bekijk snel de functioneel beheer vacatures.

zoek je functioneel beheer professionals?

Tijdens een bakkie koffie bespreken we graag wat we voor jou kunnen betekenen. Neem contact op en voordat je het weet, heb je de juiste professional in huis.

 

meer ontdekken