Werken binnen het Ruimtelijk Domein betekent werken aan de ruimtelijk behoeften van wonen, werken, recreëren, transporteren, water en natuur. Een breed domein waarbij het benutten van het leefgebied centraal staat. Dat maakt werken binnen het Ruimtelijk Domein zo afwisselend en interessant. Iedere dag kun jij voor een andere uitdaging staan. Een uitdaging die een andere manier van denken vereist. Oplossingsgericht en innovatief. Dat heb je nodig voor het werken binnen het Ruimtelijk Domein.

werken binnen het ruimtelijk domein

Gemeenten, waterschappen, provincie en Rijkswaterstaat hebben de verantwoordelijkheid voor het creëren, onderhouden en het beheren van een sterke fysieke leefomgeving voor burgers en bedrijven. Bij koen werk je binnen dit domein op een breed vlak aan projecten die voor een leefbaar Nederland zorgen.

vacatures ruimtelijk domein

Wil je werken binnen het Ruimtelijk Domein? Of ben je al werkzaam in één van de vakgebieden en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? koen zoekt altijd professionals, zoals beleidsmedewerkers, vergunningverleners, toezichthouders, projectleiders, handhavers en ingenieurs. We vinden de juiste opdracht voor zowel starters als ervaren professionals.

werken bij koen

Werken binnen het Ruimtelijk Domein via koen. Wat krijg je dan van ons? Jij komt bij koen in dienst en wij regelen uitdagende opdrachten door heel Nederland. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met alle andere slimmeriken van koen kun jij regelmatig sparren over je werk. Door onze masterclasses, trainingen en opleidingen groei jij in een sneltreinvaart verder. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij de coaching krijgt die je nodig hebt. koen. voor jou voorop.

Vind de opdracht die bij jou past.