werken bij de overheid via koen. als jij vooruit wilt

Werken bij de overheid betekent bouwen aan de maatschappij. Met jouw kennis en kunde help je burgers en/of de leefomgeving verder. En er gebeurt veel in gemeenteland. Hoe blijf jij voorop lopen in je vak? Het antwoord biedt koen jou. Je doet projecten die jou interesseren bij verschillende overheden. Leuk, afwisseling… maar wel onzeker? Niet bij koen, want je krijgt een vast contract. Ontdek wat werken bij de overheid inhoudt bij koen.

vind jouw nieuwe baan

vrijblijvend koffiedrinken

"koen geeft je de kans om jezelf echt te ontwikkelen. Ook door de cursussen, masterclasses en het high potential programma. Dankzij het fijne contact met je accountmanager en het high potential programma voel je echt de betrokkenheid van koen bij je opdracht."
Sanne, Wmo consulent

het verhaal van Loek, medewerker ruimtelijke ordening

werken bij de overheid

Jij bent een specialist en nooit uitgeleerd. Daarom doe je bij koen projecten die jou uitdagen. Wat wil jij? Daar draait het om. We zorgen voor opdrachten die aansluiten bij je ambities. In het sociaal domein, de ruimtelijke ordening of de ICT. Dat lukt altijd. Wij hebben namelijk een groot netwerk van gemeenten en andere overheden. En ingangen die je zelf niet hebt. Bij koen kan je als het ware zzp’en, maar dan zonder alle onzekerheden. Als jouw werkgever regelen we alles voor jou. Uitdagende projecten, een vast contract, opleidingsmogelijkheden en nog veel meer.

het verhaal van Naomi, jeugdconsulent

meer ontdekken

vind jouw vacature

dit krijg je bij koen

je komt bij koen in dienst

Je komt bij koen in dienst met een vast contract. Je werkt op interimbasis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten.

vast contract

Ga je aan de slag in de civiele techniek, dan krijg je direct een vast contract. Zekerheid en variatie. Dat is koen.

de groeiversneller bij koen

Jouw ontwikkeling staat bij koen centraal. Wij investeren daarin. Met jouw kennis en kunde help jij onze opdrachtgevers verder. De combinatie van werken bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten en de juiste bijscholing noemen wij de groeiversneller. Je volgt bijvoorbeeld e-learnings, trainingen en opleidingen. Zodat je over de meest actuele kennis beschikt.

€1250,- opleidingsbudget per jaar

Wij investeren in jouw ontwikkeling. Naast de ontwikkelmogelijkheden in onze eigen academy krijg jij ook €1.250,- opleidingsbudget per jaar. Om vrij te besteden aan je ontwikkeling.

25 vakantiedagen + 15 atv-dagen

Kom jij bij koen werken in de civiele techniek, dan krijg jij 25 vakantiedagen. Daarnaast bouw je 15 atv-dagen op. Je kan ervoor kiezen om de atv-dagen in te ruilen voor een extraatje bovenop je salaris.

uitdagende opdrachten

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt. Wij zorgen namelijk voor projecten die aansluiten bij jouw kennisniveau en ambities.

leuke collega's die altijd voor je klaar staan

Jouw koen collega’s in de civiele techniek zie je met regelmaat. Om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en samen met sparren. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

persoonlijk contact

Samen kijken we naar jouw ambities en maken we een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

werken bij de overheid? kom eens vrijblijvend koffiedrinken om kennis te maken en de mogelijkheden te verkennen

vacatures

Inkomensconsulent

Beschik jij over een sterk juridisch inzicht en help jij inwoners van de gemeente graag een stap verder. Solliciteer dan snel voor de rol van inkomensconsulent!

Gepubliceerd 29 september 2022
  • Sociale zaken
  • Leerdam
  • 1 - 3 jaar