werken bij de overheid

werken bij de overheid via koen. als jij vooruit wilt

Werken bij de overheid betekent bouwen aan de maatschappij. En er gebeurt veel. Hoe blijf jij voorop lopen in je vak? Het antwoord biedt koen jou. Je doet projecten die jou interesseren bij verschillende overheden. Leuk, afwisseling. Maar wel onzeker? Niet bij koen, want je hebt gewoon een vaste werkgever. Alles goed voor jou geregeld. Ontdek wat werken bij de overheid inhoudt bij koen.

alle vacatures eens kennismaken?

"koen geeft mij de kans om mezelf echt te ontwikkelen. Dankzij het fijne contact met mijn accountmanager voel ik de betrokkenheid van koen bij mijn opdracht."
Sanne, Wmo consulent

werken bij de overheid

Jij bent een specialist en nooit uitgeleerd. Daarom doe je bij koen projecten die jou uitdagen. Wat wil jij? Daar draait het om. We zorgen voor opdrachten die aansluiten bij je ambities. In het sociaal domein, de ruimtelijke ordening of het functioneel beheer. Dat lukt altijd. Wij hebben namelijk een groot netwerk van gemeenten en andere overheden. En ingangen die je zelf niet hebt. Bij koen kan je als het ware zzp’en, maar dan zonder alle onzekerheden. Als jouw werkgever regelen we alles voor jou. Uitdagende projecten, een goed salaris, opleidingsmogelijkheden en nog veel meer.

verhalen van overheidsprofessionals

vacatures

het verhaal van Loek, medewerker ruimtelijke ordening

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

dit krijg je bij koen

afwisselende opdrachten

Verschillende gemeenten of andere overheden ontdekken? Dat kan bij koen. Je werkt op projectbasis en leert zo veel organisaties kennen. Wij vinden opdrachten voor jou die aansluiten bij je ambities. Zodat je jouw groei versnelt. Gemiddeld duurt een opdracht een half jaar, maar er zijn genoeg voorbeelden van langere projecten.

een vaste werkgever

Je komt bij koen in dienst en hebt alle zekerheden van een vaste werkgever en een goede arbeidsovereenkomst. Ook al werk je op interimbasis, je hebt gewoon één werkgever op je CV staan. Hoezo, jobhopper?

een hoger salaris

Als gedetacheerde professional verdien je vaak meer dan in directe dienst bij de overheid. Ook krijg je meer vakantiegeld, namelijk 8,33%.

veel opleidingsmogelijkheden

Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget van € 1.250,- per jaar. Dit budget kan je besteden aan jouw ontwikkeling als professional. Ook kan je 3 trainingen per jaar volgen in onze eigen academy en heb je onbeperkt toegang tot 350+ e-learnings. Dat komt dus bóvenop je opleidingsbudget.

100% doorbetaling

Ben je ziek of heb je even geen opdracht? Dan krijg je gewoon 100% van je salaris doorbetaald.

eindejaarsuitkering van 6,75%

Je krijgt elk jaar een eindejaarsuitkering van 6,75% op basis van je gewerkte uren bij de opdrachtgever(s). Mooi meegenomen!

kennisdeling met collega's

Jouw koen-collega’s bij de overheid zie je met regelmaat. Om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en samen met sparren. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

persoonlijk contact

Je krijgt een vaste contactpersoon die jou begeleidt in je loopbaan. Samen maak je een ontwikkelplan om je ambities te bereiken.

werken bij de overheid? kom eens vrijblijvend koffiedrinken om kennis te maken en de mogelijkheden te verkennen