werken in het sociaal domein.

Het sociaal domein is continu in ontwikkeling en gemeenten hebben daardoor behoefte aan specialisten die hen verder helpen. koen helpt hen vooruit en geeft jou de uitdagende opdracht waarin jij je verder kan ontwikkelen. Binnen koen bestaat het sociaal domein uit de vakgebieden publiekszaken, sociale zaken, Wmo & jeugd en maatschappelijke ontwikkeling.

 

vakgebieden sociaal domein bij koen.

publiekszaken

Publiekszaken, daar begint het mee. Burgers die eerstelijns en tweedelijns contact hebben met de gemeente. Binnen publiekszaken handel jij aanvragen af over diverse gemeentelijke producten, zoals een rijbewijs, paspoort of huwelijk. Ook verwerk je gegevens van burgers in de BRP. Denk aan adreswijzigingen, geboortes, naamwijzigingen of andere complexe wijzigingen.

sociale zaken

Binnen het vakgebied sociale zaken begeleid jij burgers die in financiële nood verkeren. Met de juiste aanpak zorg jij ervoor dat zij weer op de arbeidsmarkt komen of hulp krijgen. Denk aan het vaststellen of iemand in aanmerking komt voor een uitkering of de ondersteuning bij schulden (schuldhulpverlening).

Maatschappelijke ontwikkeling

Het vakgebied maatschappelijke ontwikkeling bepaalt het beleid binnen de sociale zaken. Daarin wordt aangegeven op welke manier het beleid uitgevoerd moet worden.

Wmo & jeugd

Ga je werken binnen het vakgebied Wmo & jeugd? Dan help jij burgers bij de vraag om zorg of ondersteuning. Zo krijgt de burger de hulp die zij nodig hebben. Hierbij gaat het om jongeren, ouderen en mensen met een fysieke of psychische beperking. Jij regelt bijvoorbeeld de juiste begeleiding, huishoudelijke hulp of mobiliteitsmiddelen.

 

vacatures sociaal domein

Wil je werken binnen het sociaal domein en heb jij de juiste recente werkervaring binnen een gemeente? Dan helpt koen jou verder en geeft jou de uitdagende opdracht waarin jij je verder kan ontwikkelen. Bekijk snel alle interim vacatures overheid, interim vacatures gemeente en interim vacatures publiek domein.

"koen geeft je de kans om jezelf echt te ontwikkelen. Ook door de cursussen, masterclasses en het high potential programma. Dankzij het fijne contact met je accountmanager en het high potential programma voel je echt de betrokkenheid van koen bij je opdracht. "
Sanne - WMO consulent

werken bij koen

Werken in het sociaal domein via koen. Wat krijg je dan van ons? Jij komt bij koen in dienst en wij regelen uitdagende opdrachten door heel Nederland. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met alle andere slimmeriken van koen kun jij regelmatig sparren over je werk. Door onze masterclasses, trainingen en opleidingen groei jij in een sneltreinvaart verder. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij de coaching krijgt die je nodig hebt. koen. voor jou voorop.

wij zijn koen.

dit krijg jij bij koen.

icon-plus
je komt bij koen in dienst

Je komt bij koen in dienst. Je werkt op interim basis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten.

icon-plus
exclusieve ingangen binnen de publieke sector

Wij hebben een groot netwerk binnen de overheid. Door onze korte lijnen weten we snel de juiste ingang te vinden. Zo vinden wij altijd de opdracht die past bij jouw ambitie.

icon-plus
de groeiversneller bij koen

Jouw ontwikkeling staat bij koen centraal. Wij investeren daarin. Met jouw kennis en kunde help jij onze opdrachtgevers verder. De combinatie van werken bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten en de juiste bijscholing door masterclasses, trainingen en opleidingen noemen wij de groeiversneller.

icon-plus
€1250,- opleidingsbudget per jaar

Wij investeren in jouw ontwikkeling. Naast de trainingen van onze eigen Academy, de masterclasses en interne opleidingen die jij mag volgen krijg jij ook €1.250,- opleidingsbudget die jij vrij mag besteden aan je ontwikkeling.

icon-plus
leuke collega's die altijd voor je klaar staan

Jouw koen collega’s zie je met regelmaat. Om kennis te delen. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

icon-plus
uitdagende opdrachten

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

icon-plus
persoonlijk contact

Samen kijken we naar jouw ambities en maken een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

Werken binnen het sociaal domein?

Vertel ons jouw ambities en wij gaan voor jou op zoek.