Het Sociaal Domein is continu in ontwikkeling en gemeenten hebben daardoor behoefte aan specialisten die hen verder helpen. koen helpt hen vooruit en geeft jou de uitdagende opdracht waarin jij je verder kan ontwikkelen.

werken binnen het sociaal domein

Binnen koen bestaat het Sociaal Domein uit de vakgebieden publiekszaken, sociaal zaken, Wmo & jeugd en maatschappelijke ontwikkeling.

publiekszaken

Publiekszaken, daar begint het mee. Burgers die eerstelijns en tweedelijns contact hebben met de gemeente. Binnen publiekszaken zorg jij voor het afhandelen van aanvragen over diverse gemeentelijke producten, zoals het aanvragen van een rijbewijs, paspoort of een huwelijk. Ook beantwoord jij vragen op het gebied van gegevens uit de GBA.

Wmo & jeugd

Ga je werken binnen het vakgebied Wmo & Jeugd? Dan help jij burgers bij de vraag om zorg of ondersteuning. Zo krijgt de burger de hulp die zij nodig hebben. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om jongeren, ouderen en mensen met een fysieke of psychische beperking.

sociale zaken

Binnen het vakgebied sociale zaken begeleid jij burgers die in financiële nood verkeren. Met de juiste aanpak zorg jij ervoor dat zij weer op de arbeidsmarkt komen. Het beleid binnen de sociale zaken wordt bepaald binnen het vakgebied maatschappelijke ontwikkeling. Daarin wordt aangegeven op welke manier het beleid uitgevoerd moet worden.

vacatures sociaal domein

Wil je werken binnen het Sociaal Domein en heb jij de juiste recente werkervaring binnen een gemeente? Dan helpt koen jou verder en geeft jou de uitdagende opdracht waarin jij je verder kan ontwikkelen. Bekijk vacatures.

werken bij koen

Werken in de civiele techniek via koen. Wat krijg je dan van ons? Jij komt bij koen in dienst en wij regelen uitdagende opdrachten door heel Nederland. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met alle andere slimmeriken van koen kun jij regelmatig sparren over je werk. Door onze masterclasses, trainingen en opleidingen groei jij in een sneltreinvaart verder. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij de coaching krijgt die je nodig hebt. koen. voor jou voorop.

Vind de opdracht die bij jou past.