wmo consulent vacatures
Wmo consulent vacatures

Vakgebied

Werkervaring

Branche

Wis filters

60 Wmo consulent vacatures gevonden

Wmo consulent vacatures die jouw hartslag omhoog brengen? Gevonden! Als Wmo consulent bij koen ga je aan de slag bij verschillende gemeenten. Steeds een ander uitdagend project. Zo versnel je jouw groei. Is dat niet onzeker, vraag je je af? Integendeel, je krijgt namelijk direct een vast contract. Bekijk snel in jouw regio de Wmo consulent vacatures.

breed aanbod Wmo consulent vacatures

Net uit de studiebanken of je sporen al ruimschoots verdiend in het sociaal domein? Wat je profiel ook is, wij vinden de juiste projecten voor jouw ambitie. Je kan dus als junior, medior en senior Wmo professional bij koen terecht. Als je maar voorop wilt lopen in je vak. Want bij koen blijf je steeds leren, ontwikkelen en verbeteren.

Wij zoeken Wmo consulenten in heel Nederland. Staat jouw nieuwe uitdaging er niet tussen? Laat van je horen. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

wat houden Wmo consulent vacatures bij koen in?

Bij koen wordt jouw kennis en kunde in rap tempo groter. Je ontmoet tenslotte steeds nieuwe gemeenten, mensen en werkwijzen. Jij bent de slimmerik. De specialist die opdrachtgevers verder brengt. Project afgerond? Dan ga je door met de volgende. Wij vinden projecten voor je die matchen met je ambities. Zo weet je zeker dat je vooruit komt.

Ook investeren we in jouw ontwikkeling. Met persoonlijke begeleiding van je eigen contactpersoon. Maar ook met trainingen en opleidingen. Je leert andere slimmeriken bij koen kennen, zodat je ervaringen kan uitwisselen. Je kan elke kant op groeien die je maar wilt. In de hoogte of de breedte. Bekijk alle voordelen van werken bij koen maar eens.

ben jij dé kandidaat?

Een hbo-opleiding in een maatschappelijke richting is een uitstekend begin. Breng je daarnaast ook een portie lef mee en denk je graag in oplossingen? Bingo, jij gaat je bij koen helemaal thuis voelen. Onze professionals zijn namelijk echte aanpakkers die voorop willen lopen.

nieuwsgierig naar onze Wmo consulent vacatures?

Kom gerust eens een bakkie koffie doen. Check de vacatures.