werken binnen het ruimtelijk domein.

Werken binnen het Ruimtelijk Domein betekent werken aan de ruimtelijk behoeften van wonen, werken, recreëren, transporteren, water en natuur. Een breed domein waarbij het benutten van het leefgebied centraal staat. Bij koen werk jij aan verschillende uitdagende projecten. Dat maakt werken binnen het Ruimtelijk Domein bij koen zo afwisselend en interessant. Iedere dag kun jij voor een andere uitdaging staan. Een uitdaging die een andere manier van denken vereist. Oplossingsgericht en innovatief. Dat heb je nodig voor het werken binnen het Ruimtelijk Domein.

ruimtelijk domein binnen koen.

Gemeenten, waterschappen, provincie en Rijkswaterstaat hebben de verantwoordelijkheid voor het creëren, onderhouden en het beheren van een sterke fysieke leefomgeving voor burgers en bedrijven. Bij koen werk je binnen dit domein op een breed vlak aan projecten die voor een leefbaar Nederland zorgen.

vacatures ruimtelijk domein.

Wil je werken binnen het Ruimtelijk Domein? Of ben je al werkzaam in één van de vakgebieden en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? koen zoekt altijd professionals, zoals beleidsmedewerkers, vergunningverleners, toezichthouders, projectleiders, handhavers en ingenieurs. We vinden de juiste opdracht voor zowel starters als ervaren professionals. Bekijk snel alle interim vacatures overheid, interim vacatures gemeente en interim vacatures publiek domein.

"koen is echt een bedrijf die op geheel natuurlijk wijze betrokken is bij je loopbaan ontwikkeling en mij als persoon verder brengt."
Jeroen - plantoetser /vergunningverlener WABO, bij de gemeente Breda

werken bij koen

Werken binnen het Ruimtelijk Domein via koen. Wat krijg je dan van ons? Jij komt bij koen in dienst en wij regelen uitdagende opdrachten door heel Nederland. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met alle andere slimmeriken van koen kun jij regelmatig sparren over je werk. Door onze masterclasses, trainingen en opleidingen groei jij in een sneltreinvaart verder. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij de coaching krijgt die je nodig hebt. koen. voor jou voorop.

dit krijg je bij koen.

icon-plus
je komt bij koen in dienst

Je komt bij koen in dienst. Je werkt op interim basis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten.

icon-plus
exclusieve ingangen binnen de publieke sector

Wij hebben een groot netwerk binnen de overheid. Door onze korte lijnen weten we snel de juiste ingang te vinden. Zo vinden wij altijd de opdracht die past bij jouw ambitie.

icon-plus
de groeiversneller bij koen

Jouw ontwikkeling staat bij koen centraal. Wij investeren daarin. Met jouw kennis en kunde help jij onze opdrachtgevers verder. De combinatie van werken bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten en de juiste bijscholing door masterclasses, trainingen en opleidingen noemen wij de groeiversneller.

icon-plus
€1250,- opleidingsbudget per jaar

Wij investeren in jouw ontwikkeling. Naast de trainingen van onze eigen Academy, de masterclasses en interne opleidingen die jij mag volgen krijg jij ook €1.250,- opleidingsbudget die jij vrij mag besteden aan je ontwikkeling.

icon-plus
leuke collega's die altijd voor je klaar staan

Jouw koen collega’s zie je met regelmaat. Om kennis te delen. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

icon-plus
uitdagende opdrachten

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

icon-plus
persoonlijk contact

Samen kijken we naar jouw ambities en maken een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

Werken binnen het ruimtelijk domein?

Vertel ons jouw ambities en wij gaan voor jou op zoek.