Blog

Joost viert vijfjarig jubileum bij koen
Terug naar overzicht
ervaringen techniek

Joost viert vijfjarig jubileum bij koen

Kijk deze topper dan! Al vijf jaar is consultant installatietechniek Joost Schrijnemakers onderdeel van koen. En wat zijn we blij met hem als collega. Daarom zetten we hem graag in het zonnetje voor zijn jubileum.

mooie rol

Joost werkte voorheen als teamleider in een meubelfabriek. Zijn tweelingbroer tipte hem de arbeidsbemiddeling in te gaan. “Dit is echt een mooie rol. Mensen aan werk helpen en bedrijven aan personeel. Ik vind het heerlijk om een eigen team van professionals te vormen. En langdurig voor hen te zorgen met uitdagende opdrachten.”

“Het team is heel hecht en stabiel. We hebben veel plezier met elkaar. Daarnaast is de vrijheid en afwisseling heel kenmerkend. We hebben het goed voor elkaar bij koen.”
Joost

trots

Waar hij trots op is? Eigenlijk op alle professionals en bedrijven die hij vooruit kon helpen. Vooral als hij echt het verschil maakte. “Ik heb bijvoorbeeld eens iemand zonder ervaring aangenomen vanwege zijn enorme motivatie. Hij heeft het onwijs goed gedaan in zijn carrièreswitch. Geweldig, toch?”

waarom koen?

Werken bij koen als accountmanager, hoe ziet dat eruit? In zijn rol is Joost altijd bezig met verbinden en regelen. Dat kan hij overal, dus wat houdt hem bij koen? “Het team is heel hecht en stabiel. We hebben veel plezier met elkaar. Daarnaast is de vrijheid en afwisseling heel kenmerkend. We hebben het goed voor elkaar bij koen.”

Het artikel gaat hieronder verder.

toffe sector

Van tevoren kende Joost de installatietechniek niet, maar het bevalt hem supergoed. De sfeer in deze sector is heel informeel. Met altijd ruimte voor een grapje. “Ik heb zo veel leuke gesprekken gehad. koen heeft ervoor gezorgd dat ik me ook in de installatietechniek kon ontwikkelen om een volwaardige gesprekspartner te worden. Met name door cursussen en leren ‘on the job’ te faciliteren.”

bedankt voor 5 mooie jaren, joost! op naar nog een heleboel successen en geniet van de trip die je met je reischeque kan gaan maken

Net zo’n leuke baan als Joost?

We zoeken collega’s! Sociale en betrokken slimmeriken die aan de slag willen als consultant, accountmanager of recruiter. Bekijk maar eens wat werken bij koen inhoudt.

meer ontdekken