bim modelleur salaris

wat verdient een BIM modelleur (salaris)?

Als BIM modelleur heb je een uitdagende en verantwoordelijke baan. Wel salaris hoort daarbij? Je bent een cruciale schakel in de ontwerpfase. Je tekent, berekent en selecteert om het BIM informatiemodel samen te stellen. Ontdek welk salaris je verdient als junior, medior of senior BIM modelleur.

 

 • TEG Multisite Sites
 • koen
 • werken in techniek
 • wat verdient een BIM modelleur?
 • Wat verdient een BIM modelleur voor salaris?

  Als startende BIM modelleur zit je salaris rond de € 2.500,- bruto per maand. Met de jaren groei je naar het gemiddelde salaris van een medior: € 3.300,-. Word je uiteindelijk een echte senior, dan kan je salaris stijgen tot maximaal € 4.500,-. Of je groeit door naar BIM coördinator of BIM regisseur. Die rollen vragen meer verantwoordelijkheid en betalen natuurlijk ook beter.

  Naast je salaris zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. Denk aan je vakantiedagen, reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Jij wilt niet stilstaan, dus vraag ook hoe de werkgever in jouw ontwikkeling investeert. Krijg je een opleidingsbudget of kun je opleidingen en trainingen volgen? En heb je mogelijkheden om door te groeien? Dat speelt allemaal mee in je baankeuze en je werkgeluk.

  Het artikel gaat hieronder verder.

  Wat is het salaris van een modelleur installatietechniek?

  Wil jij als BIM modelleur de installatietechniek in? Dan is wel zo handig om te weten welk salaris je kan verwachten. Het salaris van een BIM modelleur in de installatietechniek lijkt op het gemiddelde salaris van een BIM modelleur. Als junior BIM modelleur in de installatietechniek ligt jouw salaris tussen de € 2.500,- en €3.000,- bruto, afhankelijk van je ervaring en opleidingsniveau. Heb je al iets meer ervaring en ben jij een medior BIM modelleur? Dan verdien je gemiddeld tussen de €3.000,- en €3.600,- bruto. Voor een senior BIM modelleur in de installatietechniek ligt het gemiddelde salaris tussen de €3.600,- en €4.500,- bruto.

  Welk salaris verdien je als modelleur civiele techniek?

  Wil jij je als BIM modelleur veel liever bezig houden met het ontwerpen van bruggen en dijken tot tunnels en vliegvelden? Dan kun je natuurlijk ook de civiele techniek kiezen. Een junior BIM modelleur in de civiele techniek verdient gemiddeld een salaris tussen de €2.500,- en €3.000,- bruto. Groei jij door naar een functie als medior BIM modelleur? Dan ligt het gemiddelde salaris tussen de €3.000,- en €3.600,- bruto. Een ervaren professional in de rol van senior BIM modelleur kan rekenen op een gemiddeld salaris tussen de €3.600,- en €4.500,- bruto.

  Het artikel gaat hieronder verder.

  Hoe kun je meer verdienen?

  Als BIM modelleur kun je allereerst doorgroeien naar een senior functie waarin je aan complexere projecten werkt. Wil je verder de ladder op, dan kun je BIM coördinator, BIM regisseur of uiteindelijk BIM manager worden. In die functies heb je een regievoerende en procesmatige rol.

  Een BIM coördinator is de systeemtechnische spil die het systeem bouwt en het proces verankert. Een BIM regisseur stelt onder andere doelen en maakt werkafspraken. Kortom: de regisseur is degene die het proces aanstuurt. Een BIM manager bepaalt het beleid, creëert de randvoorwaarden en stuurt het team aan. Hij of zij initieert en managet alle BIM projecten in de organisatie.

  Het artikel gaat hieronder verder.

  word BIM modelleur bij koen

  Wil je jouw groei versnellen en werken aan afwisselende projecten? Overweeg dan bij koen te komen werken. Je komt in vaste dienst bij ons en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Zekerheid én afwisseling dus.

  Je leert steeds nieuwe omgevingen en mensen kennen. Zo groei je razendsnel verder. Ook krijg je volop ontwikkelmogelijkheden. Met trainingen, opleidingen en een persoonlijk ontwikkelplan bijvoorbeeld. Heb je lef en wil je voorop lopen? Dan is werken bij koen iets voor jou.

  vacatures BIM modelleur

  Zie jij een baan als BIM-modelleur helemaal zitten? Bekijk direct onze BIM modelleur vacatures of stuur een open sollicitatie.

  meer ontdekken