werken in de techniek bij koen. als jij vooruit wilt

Als je in de techniek werkt, is één ding zeker: je staat nooit stil. Er gebeurt veel in de wereld van duurzaamheid, digitalisering, robotisering en meer. Hoe blijf je bovenop al die ontwikkelingen zitten? Jij wilt tenslotte voorop lopen in je vak. Dat kan bij koen. Je werkt op afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers in de techniek. Zo vergroot je jouw kennis en kunde in rap tempo. Gewoon vanuit een vast contract. Wat wil jij? Daar draait het om bij koen. Ontdek maar eens wat werken in de techniek bij koen inhoudt.

alle vacatures eens kennismaken?

werken in de techniek

Projecten in de techniek die jou écht interesseren? Dat krijg je bij koen. Op basis van jouw ambities en kennisniveau vinden we opdrachten voor jou. Denk aan ’s werelds grootste fietsenstalling, een woontoren van 130 meter, een duurzaam kantoorpand of de nieuwste high tech machines.

We werken samen met honderden bedrijven in de techniek. Van aannemers tot bouwbedrijven. Van installateurs tot ingenieursbureaus.  Van adviesbureaus tot high tech bedrijven. En laten we vooral woningcorporaties en de overheid niet vergeten. Je snapt, je hebt het voor het uitkiezen bij koen. Wat wil jij? Wij regelen alles voor je. Uitdagende projecten, een vast contract, leaseauto, opleidingsmogelijkheden en meer.

een dag mee met slimmerik Conner

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken
"koen luistert naar mijn ambities en heeft passende, gave projecten voor mij gevonden."
Marcel van Eldik, BIM modelleur

meer ontdekken

vind jouw vacature

no related jobs found

dit krijg je bij koen

je komt bij koen in dienst

Je komt bij koen in dienst met een vast contract. Je werkt op interimbasis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten.

vast contract

Ga je aan de slag in de civiele techniek, dan krijg je direct een vast contract. Zekerheid en variatie. Dat is koen.

de groeiversneller bij koen

Jouw ontwikkeling staat bij koen centraal. Wij investeren daarin. Met jouw kennis en kunde help jij onze opdrachtgevers verder. De combinatie van werken bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten en de juiste bijscholing noemen wij de groeiversneller. Je volgt bijvoorbeeld e-learnings, trainingen en opleidingen. Zodat je over de meest actuele kennis beschikt.

€1250,- opleidingsbudget per jaar

Wij investeren in jouw ontwikkeling. Naast de ontwikkelmogelijkheden in onze eigen academy krijg jij ook €1.250,- opleidingsbudget per jaar. Om vrij te besteden aan je ontwikkeling.

leaseauto

Ga je werken in de techniek, dan krijg jij een leaseauto van koen. Deze mag je ook privé rijden.

25 vakantiedagen + 15 atv-dagen

Kom jij bij koen werken in de civiele techniek, dan krijg jij 25 vakantiedagen. Daarnaast bouw je 15 atv-dagen op. Je kan ervoor kiezen om de atv-dagen in te ruilen voor een extraatje bovenop je salaris.

uitdagende opdrachten

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt. Wij zorgen namelijk voor projecten die aansluiten bij jouw kennisniveau en ambities.

leuke collega's die altijd voor je klaar staan

Jouw koen collega’s in de civiele techniek zie je met regelmaat. Om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en samen met sparren. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

persoonlijk contact

Samen kijken we naar jouw ambities en maken we een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

werken in de techniek? kom eens vrijblijvend koffiedrinken om kennis te maken en de mogelijkheden te verkennen.