projectcoördinator doorgroeien

wat zijn de doorgroeimogelijkheden als projectcoördinator installatietechniek?

Jij bent niet snel uitgeleerd en dus onderzoek je hoe je kan doorgroeien als projectcoördinator. Gelijk heb je. Welke stappen kan je maken en hoe kom je waar jij wilt zijn? Bekijk welke kansen er zijn voor ambitieuze projectcoördinators in de installatietechniek.

 • TEG Multisite Sites
 • koen
 • Werken in de techniek
 • wat zijn de doorgroeimogelijkheden als projectcoördinator installatietechniek?
 • Hoe kan je doorgroeien als projectcoördinator?

  De meest logische doorgroeimogelijkheid voor projectcoördinators is richting projectleider. Als projectcoördinator in de installatietechniek ondersteun je de projectleider tenslotte al. Samen stuur je het projectteam aan, schakel je met stakeholders en coördineer je de werkzaamheden. In de rol van projectleider ben je eindverantwoordelijk. Je bent een leidinggevende met veel kennis van projectmanagementmethoden (agile en lean bijvoorbeeld) en technische bestuurskunde. Qua technische kennis ben je meer een generalist dan een specialist.

  Wil jij je liever verdiepen in de technische kant? Dan kan je ook een stap zijwaarts nemen richting lead engineer of BIM coördinator. Dan word je een echte specialist op het gebied van ontwerpen, technisch tekenen en BIM.

  Het artikel gaat hieronder verder.