Blog

projectcoördinator Karin blikt terug op 5 jaar bij koen
Terug naar overzicht
ervaringen techniek

projectcoördinator Karin blikt terug op 5 jaar bij koen

Als we de taartenwinkel bellen, weten ze al hoe laat het is. Weer een jubileum bij koen! We zijn er trots op dat onze professionals langdurig bij ons werken. Daarom zetten we hen graag in het zonnetje. Dit keer vieren we het jubileum van Karin Lievens, projectcoördinator meet en regeltechniek.

Een online vacature leidt Karin naar koen (destijds Tracé), waar ze 5 jaar geleden in contact komt met commercieel manager Sjoerd van Doorn. Het blijkt het begin van een lange en fijne samenwerking. Het werken op projectbasis spreekt haar erg aan. Direct een vast contract is ook een groot pluspunt. Karin heeft dan ook nog geen moment spijt van haar keuze.

"Ik heb een echte vertrouwensband opgebouwd met mijn contactpersoon bij koen. Hij geeft me adviezen waar ik veel van leer en groei."
Karin

koen staat achter je

“Bij koen werken vind ik super. koen staat altijd achter mij,” vertelt Karin. “Ik heb een echte vertrouwensband opgebouwd met Sjoerd, wat heel fijn is om met je werkgever te hebben. Sjoerd laat me mijn ding doen, maar staat voor me klaar als dat nodig is. Bij een lastige werksituatie helpt hij mij er doorheen. Hij geeft me adviezen waar ik veel van leer en groei. Er zijn veel trainingen beschikbaar om mezelf te versterken. En als er iets is, is het met één belletje geregeld. De lijnen zijn kort. Kortom, ik ben heel erg tevreden bij koen!”

Doorgroeikansen

Karins eerste project is bij een datacenter in Amsterdam als werkvoorbereider. Inmiddels is ze bij koen doorgegroeid naar projectcoördinator meet en regeltechniek. Karin is van het begin tot einde betrokken bij het project. Dat begint met de calculatie en eindigt met de facturatie. En alles wat er tussenin bij komt kijken, zoals de planningen en bestellingen. Dat doet ze momenteel met veel plezier bij Engie Services West in Nieuwegein in de Modificaties.

"koen heeft projecten geregeld waar ik het beste pas. Projecten waar ik veel kan leren."
Karin

Projecten die passen

Als projectcoördinator zit Karin helemaal op haar plek. “koen heeft projecten geregeld waar ik het beste pas. Projecten waar ik veel kan leren, zoals een project bij Engie Schiphol. Een heel leuk en leerzaam project, want qua techniek zit daar alles.” Het leukste aan haar rol vindt ze de diversiteit. De ene keer zit ze op kantoor, de andere keer staat ze op de bouw. Doorgroeien naar een hogere functie zoals projectleider hoeft van haar niet zo nodig. Ze blijft zich liever ontwikkelen in haar huidige functie.

Puzzels leggen

En thuis? Dan houdt Karin zich graag bezig met legpuzzels. Hoe meer stukjes, hoe beter. “Ik denk dat ik er al meer dan 25 heb gemaakt in coronatijd.” Ook wil ze haar andere passies weer gaan oppakken. Vanaf haar twaalfde softbalt ze al, maar een opleiding op dezelfde avond gooit roet in het eten. De opleiding is inmiddels afgerond. Als corona wat gestabiliseerd is, wil Karin dus weer gaan softballen. Ook is het even wachten tot ze helemaal hersteld is van een blessure. Zodra het weer kan, gaat ze ook weer lekker skeeleren.

Namens koen van harte gefeliciteerd met je 5-jarig jubileum, Karin! dat er nog vele mooie uitdagende opdrachten mogen volgen in de komende jaren

 

de collega van Karin worden?

Bij koen werk je in de installatietechniek bij verschillende opdrachtgevers. Op projecten die aansluiten bij je ambities. Zo vergroot je jouw kennis en kunde in rap tempo. Gewoon vanuit een vast contract bij koen. Ook krijg je volop ontwikkelmogelijkheden, zodat je altijd op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen. Bekijk onze installatietechniek vacatures of kom eens vrijblijvend kennismaken.

meer ontdekken