werken in de installatietechniek.

Werken in de installatietechniek kent diverse specialismen. Het is een vakgebied waar het ontwerp, de bouw en het onderhoud van installaties en systemen centraal staat. Hierbij wordt vaak een onderscheid gemaakt tussen E- en W-installaties. Doordat deze installaties een steeds grotere rol spelen in het dagelijkse leven is het werken in de installatietechniek erg uitdagend. Het vakgebied is constant in ontwikkeling. Daarom heb jij een flinke dosis lef en aanpassingsvermogen nodig. Om de projecten bij tot een succes te maken. Slimmeriken zoals jij weten precies hoe je dat doet.

werken in de installatietechniek bij koen.

Met het ontwerpen en maken van de installaties leg jij de focus op functionaliteit en duurzaamheid. Het dagelijkse leven makkelijker maken met installaties en systemen. Hiervoor zijn de juiste vaardigheden nodig. Genoeg kennis. Dat is wat jij als technische professional met je meebrengt. Dat is werken in de installatietechniek.

vacatures installatietechniek.

Wil je werken in de installatietechniek? Of ben je al werkzaam in het vakgebied en ben je op zoek naar een nieuwe baan? koen zoekt altijd technische professionals, zoals modelleurs, engineers en werkvoorbereiders. We vinden de juiste opdracht voor zowel starters als ervaren professionals.

"Bij koen wordt er geluisterd naar mijn ambities en hebben zij passende en diverse gave projecten voor mij gevonden. "
Marcel van Eldik - Bim Modelleur

werken bij koen

Werken in de installatietechniek via koen. Wat krijg je dan van ons? Behalve een vast dienstverband regelen wij ook uitdagende opdrachten door heel Nederland. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met alle andere slimmeriken van koen kun jij regelmatig sparren over je werk. Door onze kennissessies, trainingen en opleidingen groei jij in een sneltreinvaart verder. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij de coaching krijgt die je nodig hebt. koen. Voor jou voorop.

vraag & antwoord. Dit krijg jij bij koen.

icon-plus
hoe werkt het? kom ik bij koen in dienst?

Je komt bij koen in dienst. Je werkt op interim basis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten. Dat kan bij een bedrijf in de installatietechniek zijn, maar bijvoorbeeld ook bij aannemersbedrijven.

icon-plus
krijg ik een vast contract?

Ga je aan de slag in de installatietechniek, dan krijg je direct een vast contract. Zekerheid en variatie. Dat is koen.

icon-plus
worden er leuke uitjes naast het werk georganiseerd?

Absoluut. Je hebt meerdere team uitjes per jaar, de mogelijkheid om diverse kennissessies te volgen en ook worden er 2 events georganiseerd met alle professionals van koen.

icon-plus
zijn er opleidingsmogelijkheden?

Ja! Je hebt een standaard opleidingsbudget van €1250 per jaar. Ook hebben we een eigen academy waar je 3 opleidingen per jaar kan volgen. Daarnaast bieden we voor mensen met 1-4 jaar werkervaing het High Potential Programma. Uiteraard zijn andere opleidingen en/of cursus mogelijkheden allemaal bespreekbaar.

icon-plus
krijg ik een auto van de zaak?

Ga je werken in de installatietechniek, dan krijg jij de mogelijkheid om gebruik te maken van een lease-auto. Deze mag je helemaal zelf uitkiezen.

icon-plus
ik houd van afwisseling in het werk. Krijg ik dit?

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

icon-plus
hoe groot is het team installatietechniek?

Het team installatietechniek bestaat uit tientallen professionals en elke dag komen er meer bij. Jouw koen collega’s zie je met regelmaat. Om kennis te delen. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

icon-plus
zijn er doorgroeimogelijkheden?

Zeker! Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en zullen dit dan ook stimuleren. Samen kijken we naar jouw ambities en maken een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

icon-plus
hoeveel vakantiedagen krijg ik?

Kom jij bij koen werken in de installatietechniek, dan krijg jij 25 vakantiedagen. Daarnaast bouw je 13 atv-dagen op. Je kan ervoor kiezen om de atv-dagen in te ruilen voor een extra’tje bovenop je salaris.

icon-plus
hoe verloopt het sollicitatieproces?

Solliciteer op één van onze vacatures of stuur je CV op. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen enkele dagen weet je of we jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een lekker kopje koffie leren we elkaar beter kennen. En bespreken we samen wat koen voor jou kan betekenen.

icon-plus
hoe word ik begeleid vanuit koen?

Je krijgt een consultant toegewezen. Hij/zij is altijd jouw aanspreekpunt. Wel zo fijn om altijd bij iemand terecht te kunnen.

icon-plus
op hoeveel projecten zit ik gemiddeld per jaar?

Dit is van tevoren lastig te zeggen. Wij kijken vooral naar jouw wensen. Maar uiteraard ook naar het project waar je op komt te zitten. Voor de start van een project wordt alles in ieder geval duidelijk met elkaar afgestemd.

icon-plus
Is het mogelijk om één van koen's professionals te spreken voor meer informatie?

Wie kan jou beter vertellen hoe het is om bij koen te werken dan onze professionals zelf. In overleg kan dat dus zeker geregeld worden.

Werken binnen de installatietechniek?

Vertel ons jouw ambities en wij gaan voor jou op zoek.