Blog

geslaagde kennissessie met team installatietechniek
Terug naar overzicht
werken in techniek

geslaagde kennissessie met team installatietechniek

Kennis delen, ervaringen uitwisselen en van elkaar leren. Daar ben je collega’s voor. Bij koen organiseren we graag kennissessies voor onze slimmeriken. Zodat vakspecialisten zich samen verdiepen in actuele onderwerpen. Nu het weer kan, starten we de fysieke kennissessies weer op. De club van installatietechniek trapte af met een sessie over BIM en Revit!

Revit master

Twee doorgewinterde professionals van koen inspireerden het team met boeiende presentaties, modellen en voorbeelden.

Arjen Scholten is BIM modelleur en kent Revit als z’n broekzak. Hij is een echte specialist in het opzetten van Revit projecten. Het modelleren van werktuigbouwkundige installaties heeft ook geen geheimen voor hem. Arjen leidde zijn collega’s door een levensecht Revit model. En voorzag hen daarbij van slimme tips.

wat is er leuker dan sparren met andere vakspecialisten in gezelschap van een stapel pizza’s?

doorgronden van BIM

Marc Marisael is senior engineer E. Via koen volgde hij de opleiding BIM engineer bij Avans+. Inmiddels is hij met recht een BIM ambassadeur. Hij weet precies wat er allemaal komt kijken bij deze werkwijze.

Steeds meer organisaties zien BIM als de toekomst, maar ermee (samen)werken betekent een flinke verandering. Marc nam met zijn collega’s bij koen door hoe het hoort te werken. Zodat zij op hun beurt opdrachtgevers vooruit kunnen helpen.

Het artikel gaat hieronder verder.

gezellig bijpraten

Deze leerzame én gezellige avond is zeker voor herhaling vatbaar. Want wat is er leuker dan sparren met andere vakspecialisten in gezelschap van een stapel pizza’s?

Bedankt Marc en Arjen voor de onmisbare bijdrage. En Joost Schrijnemakers voor de goede organisatie. We komen snel weer bij elkaar!

ook bij deze club horen?

Bij koen loop jij voorop. Met uitdagende projecten bij verschillende opdrachtgevers en veel ontwikkelmogelijkheden kom jij in een groeiversneller. Je krijgt direct een vast contract en wij regelen alles voor jou. Check wat koen jou biedt of bekijk direct de installatietechniek vacatures.

meer ontdekken