Blog

koen en staatvast gaan samen verder als koen
Terug naar overzicht
arbeidsmarkt

koen en staatvast gaan samen verder als koen

We hebben groot nieuws! Staatvast en koen bundelen de krachten en gaan vanaf vandaag verder onder de vlag van koen. We richten ons daarmee naast techniek ook op de publieke sector. Gemeenten, provincies en waterschappen kunnen voortaan voor personele uitdagingen ook terecht bij koen.

samen voorop

Door samen verder te gaan als koen kijken we vooruit. En zijn we samen beter in staat verder te investeren in de kennis en ontwikkeling van slimmeriken. Daar profiteren zowel onze professionals als onze opdrachtgevers van. We krijgen er hierdoor in één keer vele opdrachtgevers bij. Met dat brede aanbod zijn wij nog beter in staat een ideale match te maken. Zo krijgen onze professionals toegang tot meer uitdagende opdrachten. En kunnen we opdrachtgevers beter adviseren en op breder niveau voorzien van de juiste kennis. Zo gaan we samen voorop.

The Employment Group

Gezamenlijk hebben de bedrijven koen en Staatvast ruim 30 jaar ervaring in de staffingsector. Zowel koen als Staatvast maken onderdeel uit van The Employment Group, een platform dat bestaat uit verschillende autonome bedrijven in de staffingsector. Via de bedrijven van TEG werken bijna 3.600 medewerkers bij verschillende opdrachtgevers. koen richtte zich op de technische sector, met name op de vakgebieden civiele techniek, installatietechniek en hightech. Voor Staatvast was de publieke sector het aandachtsgebied.

maak kennis met koen

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

meer ontdekken