the employment group.

koen valt onder het moeder bedrijf The Employment Group (TEG). TEG is een innovatief platform dat bestaat uit verschillende autonome bedrijven in de staffingsector.

Naast koen vallen ook de zusterbedrijven Faber, Cottus en Voort onder TEG. Via de bedrijven van TEG werken bijna 3.600 medewerkers bij verschillende opdrachtgevers. De specialistische bedrijven binnen TEG focussen zich met name op het verbinden van professionals of vakmensen aan opdrachtgevers. Dit doen zij in specifieke marktsegmenten. Met de hulp van het moederbedrijf TEG kunnen de bedrijven uitgroeien tot marktleider in hun segment.

Wat doen de TEG labels Faber, Cottus en Voort?

De TEG bedrijven zijn specialisten in de staffing industrie.

Faber

Faber is actief in de bouw en schildersbranche. Met ruim 2000 vakmensen aan het werk is het bedrijf de marktleider op het gebied van personeelsbemiddeling in hun branche. Ze zijn uitgegroeid tot de absolute specialist en met de ambitieuze doelstellingen blijft Faber groeien. Meer weten over Faber? Ga naar de website.

Cottus

Cottus biedt opdrachtgevers ruim 700 gekwalificeerde technische medewerkers op uitvoerend en middelbaar niveau in de elektrotechniekinstallatietechniek en werktuigbouwkunde. Cottus is ooit begonnen in Almelo en inmiddels uitgegroeid tot 10 vestigingen in het noorden, oosten en zuiden van het land. Ook heeft Cottus eigen vakscholen waarin zij medewerkers opleiden. Ga naar de website.

Voort

Voort is de detacheerder voor technisch Nederland. Voort zorgt voor vooruitgang. Met een collectief aan ruim 900 bevlogen doordenkers en doorzetters met verschillende technische specialismen helpen zij organisaties verder.  Meer weten over Voort? Ga naar de website.

Meld je aan en blijf op de hoogte.