kom jij werken bij koen?
dit krijg jij dan...

leren, ontwikkelen, verbeteren. Jij wil vooruit. Wij zijn koen en begrijpen dat. Daarom geven wij slimmeriken zoals jij uitdagende opdrachten. In zowel de techniek, ict als binnen de overheid. Je komt bij koen in dienst. En werkt op interim-basis bij onze opdrachtgevers. Zo ontwikkel jij jezelf en is de opdrachtgever echt geholpen.

trainingen & opleiding.

Bij koen investeren we in jouw ontwikkeling. Bij ons kom je in een groeiversneller. Met trainingen, masterclasses en cursussen van onze eigen Academy verbeter jij jouw vakkundige én persoonlijke vaardigheden. Daarnaast bieden wij verschillende opleidingen en krijg jij €1.250,- per jaar om jezelf verder te ontwikkelen.

afwisseling & uitdagende opdrachten.

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent een specialist in jouw vakgebied. Daarom zorgen wij voor de juiste uitdagende opdrachten. Die nooit vervelen. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

jouw carrière bij koen.

icon-plus
1. sollicitatie

We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen enkele dagen weet je of we jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

icon-plus
4. uitdagende opdracht

Jij bent de specialist in jouw vakgebied en komt bij koen in dienst. Wij zorgen voor de juiste opdracht. Waar jij het best tot je recht komt.

icon-plus
2. bakkie doen?

Onder het genot van een lekker kopje koffie leren we elkaar beter kennen. En bespreken we samen wat koen voor jou kan betekenen.

icon-plus
5. collega's van koen

Jouw koen collega’s zie je met regelmaat. Om kennis te delen. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

icon-plus
3. jouw ontwikkelplan

Samen stellen we doelen vast en maken we een ontwikkelplan. Regelmatig evalueren we jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

icon-plus
6. dé groeiversneller

Met trainingen, masterclasses en cursussen van onze eigen Academy verbeter jij jouw vakkundige en persoonlijke vaardigheden. Zo wordt jouw kennis in een rap tempo nog groter.

een dag mee met onze professional Conner.

Bim modelleur

vraag en antwoord. dit krijg jij bij koen.

icon-plus
kom ik bij koen in dienst?

Je komt bij koen in dienst. Je werkt op interim basis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten.

icon-plus
krijg ik een auto van de zaak?

Ga je werken in de techniek of de ict, dan krijg jij de mogelijkheid om gebruik te maken van een lease-auto. Deze mag je helemaal zelf uitkiezen. Ga jij werken in de publieke sector, dan krijg jij in enkele gevallen de mogelijkheid om gebruik te maken van een lease-auto.

icon-plus
hoe wordt je begeleid vanuit koen?

Kom je in dienst bij koen dan krijg je een consultant en coach toegewezen.Hij of zij is altijd jouw aanspreekpunt. Om de 6 weken komen jullie bij elkaar. En bespreken jullie hoe het gaat en of je nog op de goede route van het carrièreplan zit.

icon-plus
zijn er opleidingsmogelijkheden?

Jazeker. Bij koen investeren wij in jou. Je krijgt jaarlijks een opleidingsbudget van €1250 die je vrij mag besteden aan ontwikkeling. Ook hebben we een eigen academy waar je 3 opleidingen per jaar kan volgen. Daarnaast bieden we voor mensen met 1-4 jaar werkervaing het High Potential Programma. Uiteraard zijn andere opleidingen en/of cursus mogelijkheden allemaal bespreekbaar.

icon-plus
ik houd van afwisseling in het werk. krijg ik dit?

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

icon-plus
zijn er doorgroei mogelijkheden?

Zeker! Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en zullen dit dan ook stimuleren. Samen kijken we naar jouw ambities en maken een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

icon-plus
hoe verloopt het sollicitatie proces?

Solliciteer op één van onze vacatures, of laat gewoon even je gegevens achter. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen enkele dagen weet je of we jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een lekker kopje koffie leren we elkaar beter kennen. En bespreken we samen wat koen voor jou kan betekenen.

icon-plus
kan ik een professional van koen spreken voor meer informatie?

Wie kan jou beter vertellen over hoe het voelt om één van de slimmeriken van koen te zijn en wat dit inhoudt dan onze professionals zelf. In overleg met ons kan dat dus zeker geregeld worden.

icon-plus
worden er leuke uitjes naast het werk georganiseerd?

Absoluut. Je hebt meerdere team uitjes per jaar, de mogelijkheid om diverse kennissessies te volgen en ook worden er 2 events georganiseerd met alle professionals van koen.

Bakkie doen?

Laat je gegevens achter. Vertel ons onder het genot van een kopje koffie jouw ambities en wij zoeken de passende opdracht.

Laat je gegevens achter. .