Blog
het verhaal van Christian Verschuren, projectmanager installatietechniek
Terug naar overzicht
ervaringen techniek

het verhaal van Christian Verschuren, projectmanager installatietechniek

Onze collega Christian Verschuren is deze maand 10 jaar bij koen in dienst. Een mooi moment om even samen met Christiaan terug te blikken op de afgelopen jaren. Wat heeft hij allemaal gedaan en wat heeft koen hem gebracht? Zijn consultant Sjoerd van Doorn ging bij Christian langs en overhandigde hem een reischeque t.w.v. €1.000,-. Daarnaast vroeg hij hem wat hij de afgelopen 10 jaar allemaal heeft meegemaakt.

Even voorstellen

Christian Verschuren is 44 jaar en werkt bij koen als projectmanager werktuigbouwkundige installaties in de installatietechniek. Hij woont samen met zijn vrouw en twee kinderen van 5 en 8 jaar in Lelystad. In zijn jonge jaren heeft hij HTS Scheepswerktuigbouwkunde en HTS energietechniek gestudeerd. Hij houdt van zeilen en in zijn vrije tijd is hij gids op de Batavialand werf.

"koen heeft gekeken naar wie ik ben als persoon en mijn ambities en zo de juiste projecten geregeld."
Christian

Hoe is Christan 10 jaar geleden bij koen gekomen en wat heeft hij toen gedaan?

Voordat Christian in dienst kwam bij koen is hij via de voorganger van koen bij een regionale installateur gaan werken. Daar heeft hij ongeveer twee jaar gewerkt als projectleider kort lopende projecten. Christian: “Ik heb altijd contact gehouden en uiteindelijk ben ik terug gekeerd naar koen. Hoe dat precies gegaan is weet ik niet meer. Via via geloof ik. Misschien via Sjoerd van Doorn, mijn huidige contactpersoon bij koen?” Eenmaal bij koen was Christians eerste project de kromhout kazerne in Utrecht bij Wolter & Dros. “Hier ben ik begonnen als projectcoördinator. Dit was wel even wennen, want ik was hiervoor projectleider kort lopend werk en als projectcoördinator was ik in eerste instantie alleen binnen bezig”.

Waarom heb je voor koen gekozen?

Christian: “De reden dat ik toen voor koen heb gekozen is omdat koen echt heeft geluisterd naar mijn wensen. En ze hebben mij overtuigd dat ik de stap naar projectleider grote projecten zou kunnen maken. Samen hebben we toen de route uitgestippeld hoe we dit konden bereiken”. Christian werkt nu als projectleider grote projecten bij de BAM.

Het artikel gaat hieronder verder.