Blog
mijlpaal: Wmo consulent Maaike viert haar vijfjarig jubileum
Terug naar overzicht
ervaringen overheid

mijlpaal: Wmo consulent Maaike viert haar vijfjarig jubileum

Wmo consulent Maaike Jansen is deze maand vijf jaar bij koen in dienst. Maaike is vijf jaar geleden door Lobke van der Vlies (commercieel manager Capelle a/d IJssel) benaderd om te komen werken bij koen. Lobke ging bij Maaike langs om haar te feliciteren en haar de welverdiende reischeque t.w.v. €500,- te overhandigen.

Vijf jaar in dienst bij koen. Wat heeft Maaike in al die jaren bereikt en waar wil ze nog naar toe? En belangrijker, hoe kan koen haar daar verder bij helpen? Een mooi moment om de balans op te maken. Lobke besprak dit met haar. Lees hieronder het interview met Maaike, Wmo consulent bij koen.

Wie is Maaike Janssen?

Maaike Janssen woont in Breda. Ze houdt van wandelen, hardlopen, lezen en reizen. Voordat ze bij koen kwam, was ze bij verschillende andere bureau’s werkzaam als Wmo consulent. Toch heeft ze de overstap gemaakt naar koen.

"De afwisselende opdrachten en steeds nieuwe werkplekken zorgen ervoor dat ik mijzelf snel kan ontwikkelen. Dat maakt werken bij koen uniek en ontzettend leerzaam."
Maaike

Waarom gekozen voor koen en wat heb je bereikt?

Maaike: “Toen Lobke mij benaderde, was het contact heel persoonlijk. Het gevoel was goed. Daarnaast had koen op dat moment een erg leuke opdracht dat goed aansloot bij mijn wensen. De afstemming tussen Lobke en mij over wat de volgende opdracht gaat worden en waar ik mij nog verder in kan ontwikkelen loopt heel prettig. Ze is erg duidelijk in wat wel en wat niet kan en hoe we het gaan aanpakken. Daarbij denkt ze goed met mij mee.

Via koen kan ik mij goed ontwikkelen. Zij bieden mij verschillende trainingen zodat ik mijn Wmo kennis en de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied kan bijspijkeren. Ook de afwisselende opdrachten en steeds nieuwe werkplekken zorgen ervoor dat ik mijzelf snel kan ontwikkelen. Dat maakt werken bij koen uniek en ontzettend leerzaam.”

Het artikel gaat hieronder verder.

Wat doet Maaike als Wmo consulent bij koen?

Bij koen is Maaike 5 jaar geleden als Wmo consulent op het project omzetting HbH gestart. Momenteel zit ze als Wmo consulent op een project bij de gemeente Goeree Overflakkee. Daar houdt zij zich bezig met het behandelen van meldingen en Wmo aanvragen, zoals: vraag verhelderen, informatie verstrekken, verwijzen, indiceren voorzieningen, ondersteuningsplan en advies schrijven. Maaike: ”Ik vind werken in een project super leuk. Daarbij heb ik niet per se een voorkeur voor projecten. Alle projecten die ik de afgelopen 5 jaar heb gedaan waren elk weer leerzaam en interessant.”

Word jij de collega van Maaike?

Bij koen werk je op afwisselende projecten. Opdrachten bij verschillende gemeenten die aansluiten bij je ambities. Ook krijg je volop ontwikkelmogelijkheden en de zekerheid van een vast contract. Wil jij je groei versnellen? Ontdek werken bij koen en bekijk de Wmo consulent vacatures.

 

meer ontdekken