Blog

geslaagd zomerevent 2019
Terug naar overzicht
detachering

geslaagd zomerevent 2019

Het zit er helaas weer op.. het zomerevent van 2019. We kijken terug op een onwijs gezellig en geslaagd event. Elk jaar weer proberen we het zomerevent voor onze professionals nog beter, gezelliger en verrassender te maken. En dat is ook dit jaar weer gelukt!

Het zomerevent 2019

Tijdens een warme en zwoele avond aan het water, onder het genot van een barbecue met diverse luxe hapjes, heerlijke wijnen en andere koude dranken en.. natuurlijk samen met alle koen slimmeriken vierden wij de start van de zomer. Zo konden alle collega’s weer even bijkletsen en ervaringen met elkaar uitwisselen.

Ook hadden we tijdens dit event een speciale gast. Jochem van Nooyen wist als illusionist met zijn hoogwaardige trucs iedereen te vermaken, verbazen en te verbinden. “Hoe doet hij dit nou?” “Hoe weet hij nu weer de toegangscode van mijn telefoon?” “Hoe komt mijn horloge in zijn borstzak”.

We kijken al uit naar het volgende event! Geniet van de zomer en fijne vakantie!

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

ben jij de de volgende keer ook bij?

Kom werken bij koen als specialist in de techniek of publieke sector. Je komt in vaste dienst en doet afwisselende projecten. Bij verschillende opdrachtgevers. Zo kom jij in een groeiversneller. Ook krijg je alle kansen om te blijven leren, ontwikkelen, verbeteren. Met opleidingen en trainingen bijvoorbeeld. En zoals je ziet, de nodige gezelligheid met jouw koen-collega’s! Bekijk de vacatures of kom eens vrijblijvend kennismaken.

meer ontdekken