de oplossing van de puzzel

Jij bent een ster in je vak… maar misschien niet in puzzelen. Daar zit in een hint in verstopt. Heb je ‘m al gespot? Bekijk hoe je de puzzel oplost en hoe koen jou kan helpen een nog grotere ster te worden. Want jouw groei staat bij ons voorop!

 • TEG Multisite Sites
 • koen
 • puzzel oplossing
 • de oplossing

  stap 1.

  Je begint met 6 losse puzzelstukjes die allemaal hetzelfde zijn.

  Pak 2 stukjes en zet deze haaks op elkaar.

  stap 2.

  Voeg een derde stukje toe en zet het geheel neer. Je ziet dat de punten als het ware met de klok meegaan (rechtsom). Dit is belangrijk voor later.

  De stukjes vallen snel uit elkaar, dus gebruik een zachte ondergrond om het geheel neer te zetten.

  stap 3.

  Nu ga je de andere helft in elkaar zetten. Dit doe je op de dezelfde manier, maar dan omgekeerd.

  Voeg weer het derde stukje toe. Je ziet nu dat de punten als het ware tegen de klok ingaan (linksom).

  stap 4.

  Pak beide helften in je handen. Dit kan wat lastig zijn omdat ze snel uit elkaar vallen. Roteer de ene helft een beetje totdat ze in elkaar grijpen. Dit zou weinig weerstand moeten geven.

  Vervolgens kan je de twee helften tegen elkaar aandrukken en klaar! Je hebt een stevige ster gemaakt. Om de ster weer uit elkaar te halen, pak je één puzzelstukje beet. Even schudden en de puzzel valt uit elkaar.

  Niet gelukt? Op YouTube vind je video’s met uitleg. Zoek op ‘star puzzle’ en volg een video, dan lukt het vast!

   

  Wat doet koen voor jou?

  Jij wil vooruit in je vak. Blijven leren, ontwikkelen, verbeteren. Liefst met veel afwisseling in je werk.

  Wij zijn koen en begrijpen dat. Daarom geven wij professionals zoals jij de mooiste opdrachten. Bij verschillende opdrachtgevers in de techniek of overheid. Zo krijg je veel variatie en versnel je jouw groei.

  En dat is nog niet alles. Je krijgt ook gewoon de zekerheid van een vaste werkgever. koen zorgt voor jou en regelt alles. Van de juiste opleidingsmogelijkheden tot een goed salaris. Jouw kwaliteiten en ambities staan daarbij voorop.

  Ook in een groeiversneller komen?

  de voordelen van koen

   

  dit krijg je bij koen

  je komt bij koen in dienst

  Je krijgt een contract bij koen. In veel gevallen is dat meteen een vast contract. Vervolgens werk je op interimbasis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten.

  de groeiversneller bij koen

  Jouw ontwikkeling staat bij koen centraal. Wij investeren daarin. Met jouw kennis en kunde help jij onze opdrachtgevers verder. De combinatie van werken bij verschillende opdrachtgevers en de juiste bijscholing noemen wij de groeiversneller. Je volgt bijvoorbeeld e-learningstrainingen en opleidingen. Zodat je altijd over de meest actuele kennis beschikt.

  € 1.250,- opleidingsbudget per jaar

  Wij investeren in jouw ontwikkeling. Naast de ontwikkelmogelijkheden in onze eigen academy krijg jij ook €1.250,- opleidingsbudget per jaar. Om vrij te besteden aan je ontwikkeling.

  uitdagende projecten

  Wij regelen opdrachten die bij jou passen. Gemiddeld ga je na een half jaar weer door naar de volgende opdracht. Waar je weer verder kan groeien. Want wij zorgen voor opdrachten die aansluiten bij je ambities en kwaliteiten. Zo kom jij echt tot je recht.

  leuke collega's die altijd voor je klaarstaan

  Wij zien jou als collega en zorgen dat je regelmatig de andere professionals van koen ontmoet. Om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en samen met sparren. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken. En leuke uitjes? Organiseren we ook.

  persoonlijk contact

  Je leert ons goed kennen en wij jou ook. Je hebt een vaste contactpersoon die met je meedenkt in alles. Samen kijken we naar jouw ambities en maken we een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf je groeien.

  werken bij koen

  Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

  vind je vacature