Blog
mijlpaal: Wmo consulent Tom blikt terug op 5 jaar in dienst bij koen
Terug naar overzicht
ervaringen overheid

mijlpaal: Wmo consulent Tom blikt terug op 5 jaar in dienst bij koen

Na de opleiding verpleegkundige en verschillende jobs later is Tom de Barbanson (63 jaar) terecht gekomen bij koen als Wmo consulent. En nog steeds na 5 jaar verveelt hij zich geen moment. “Ik ben door de diversiteit aan opdrachten bij koen meer allround geworden als Wmo consulent en daardoor ook breder inzetbaar”, zegt Tom. Samen met Tom blikken we terug op 5 jaar werken bij koen.

In het kort: wie is Wmo consulent Tom?

Tom woont samen met zijn partner in België en heeft 4 volwassen kinderen die in Nederland wonen. En zoals een echte Belg is Tom ook een ware bierliefhebber. Samen met zijn partner is hij aandeelhouder in een brouwerij in Breda én ook één van de hoofdsponsors van een brouwerij in België.

"Ik ben door de diversiteit aan opdrachten bij koen meer allround geworden als Wmo consulent en daardoor ook breder inzetbaar."
Tom

loopbaan Wmo consulent in beeld

Voor koen heeft Tom gewerkt bij een ander bureau. Vanuit dat bureau is Tom terecht gekomen op de afdeling Wmo bij een gemeente. Later is hij in contact gekomen met koen en dat gaf hem direct een goed gevoel. Naast de goede arbeidsvoorwaarden was het vooral het enthousiasme, de deskundigheid en de open en heldere communicatie bij koen dat hem erg aansprak. “Er is daadwerkelijk oprechte belangstelling naar mijn werkervaring en naar mij als individu”, zegt Tom.

En 5 jaar later vindt Tom het werken bij koen nog steeds bijzonder prettig; vanaf het allereerste contact tot de dag van vandaag. “Het contact met mijn accountmanager Chantal Maaskant is heel goed. Mijn relatie met Chantal is erg laagdrempelig, open, plezierig en verloopt op constructieve wijze.” Ook de groei- en ontwikkelingsmogelijkheden bij koen helpt Tom verder. “koen biedt een goed ondersteuningsprogramma in de vorm van opleiding en training en daarbij goede arbeidsvoorwaardelijke afspraken”.

"koen biedt een goed ondersteuningsprogramma in de vorm van opleiding en training en daarbij goede arbeidsvoorwaardelijke afspraken."
Tom

Wmo consulent bij koen

Inmiddels werkt Tom al meerdere jaren als Wmo consulent. Een Wmo consulent indiceert zorgaanvragen van inwoners op het gebied van o.a. wonen, rollend vervoer, begeleiding en dagbesteding. Zijn eerste project via koen was bij de gemeente Schouwen-Duiveland. De gemeente waar Tom vandaag de dag ook weer op projectbasis zijn deskundigheid inzet. Het voordeel van werken bij koen als interim-organisatie vindt Tom met name de brede inzet bij verschillende gemeente waarbij hij steeds weer in verschillende omgevingen terecht komt. En steeds weer nieuwe situaties meemaakt. Dat geeft een boost aan werkervaring. “Ik ben door de diversiteit aan opdrachten meer allround geworden als Wmo consulent en daarbij breder inzetbaar”.

Namens koen van harte gefeliciteerd met je 5 jarig jubileum Tom! Dat er nog vele mooie uitdagende opdrachten mogen volgen in de komende jaren!

Word jij de collega van Tom?

Bij koen werk je op afwisselende projecten. Opdrachten bij verschillende gemeenten die aansluiten bij je ambities. Ook krijg je volop ontwikkelmogelijkheden en de zekerheid van een vast contract. Wil jij je groei versnellen? Ontdek werken bij koen en bekijk de Wmo consulent vacatures.

meer ontdekken