high tech.

Werken in de high tech. Een vakgebied dat constant in ontwikkeling is. En nooit stilstaat. Dat in het teken staat van technologische vernieuwingen en oplossingen. Het is een brede sector bestaande uit diverse disciplines. Voor jou geen probleem, want zo kun jij jouw expertise inzetten. Je toont lef. En geeft het juiste advies. Dit is voor jou de manier om te laten zien hoe het beter kan en hoe de sector vooruit kan gaan. Zo geef jij opdrachtgevers inzichten waar zij zelf niet op komen. High tech is voor de slimmeriken die op zoek zijn naar vernieuwing en innovatie. Die voorop willen lopen in hun vakgebied en vol enthousiasme aan de slag gaan.

werken in de high tech

Werken binnen de high tech betekent werken aan technologie van de toekomst. De meest moderne techniek op het hoogste niveau. Jij bent dagelijks bezig met het verbeteren van de maatschappij. Technische ontwikkelingen, nieuwe ontwerpen of duurzame oplossingen. Met de projecten uit deze sector help jij mee opdrachtgevers te innoveren. Die dankzij innovatieve technologische ontwikkelingen kunnen groeien. Binnen high tech richt koen zich op het automatiseren van industriële processen. Bijvoorbeeld door middel van robotica, industriële automatisering, Virtual Reality en big data.

vacatures high tech

Wil je werken in de high tech? Of ben je al werkzaam in het vakgebied en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? koen zoekt altijd technische professionals, zoals plc programmeurs, software engineers, testers en big data analisten. We vinden de juiste opdracht voor zowel starters als ervaren professionals.

werken bij koen

Werken in de high tech via koen. Wat krijg je dan van ons? Behalve een vast dienstverband regelen wij ook uitdagende opdrachten door heel Nederland. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met alle andere slimmeriken van koen kun jij regelmatig sparren over je werk. Door onze masterclasses, trainingen en opleidingen groei jij in een sneltreinvaart verder. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij de coaching krijgt die je nodig hebt. koen. Voor jou voorop.

op zoek naar een uitdagende opdracht?

bekijk onze high tech vacatures

Meld je aan en blijf op de hoogte.