werken binnen de high tech.

Werken in de high tech. Een vakgebied dat constant in ontwikkeling is. En nooit stilstaat. Dat in het teken staat van technologische vernieuwingen en oplossingen. Het is een brede sector bestaande uit diverse disciplines. Voor jou geen probleem, want zo kun jij jouw expertise inzetten. Je toont lef. En geeft het juiste advies. Dit is voor jou de manier om te laten zien hoe het beter kan en hoe de sector vooruit kan gaan. Zo geef jij opdrachtgevers inzichten waar zij zelf niet op komen. High tech is voor de slimmeriken die op zoek zijn naar vernieuwing en innovatie. Die voorop willen lopen in hun vakgebied en vol enthousiasme aan de slag gaan.

werken in de high tech bij koen.

Werken binnen de high tech betekent werken aan technologie van de toekomst. De meest moderne techniek op het hoogste niveau. Jij bent dagelijks bezig met het verbeteren van de maatschappij. Technische ontwikkelingen, nieuwe ontwerpen of duurzame oplossingen. Met de projecten uit deze sector help jij mee opdrachtgevers te innoveren. Die dankzij innovatieve technologische ontwikkelingen kunnen groeien. Binnen high tech richt koen zich op het automatiseren van industriële processen. Bijvoorbeeld door middel van robotica, industriële automatisering, Virtual Reality en big data.

vacatures high tech.

Wil je werken in de high tech? Of ben je al werkzaam in het vakgebied en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? koen zoekt altijd technische professionals, zoals plc programmeurs, software engineers, testers en big data analisten. We vinden de juiste opdracht voor zowel starters als ervaren professionals.

"koen is zo’n bedrijf die op geheel natuurlijk wijze betrokken is bij je verdere loopbaan-ontwikkeling en mij als persoon."
jeroen

werken bij koen

Werken in de high tech via koen. Wat krijg je dan van ons? Behalve een vast dienstverband regelen wij ook uitdagende opdrachten door heel Nederland. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met alle andere slimmeriken van koen kun jij regelmatig sparren over je werk. Door onze masterclasses, trainingen en opleidingen groei jij in een sneltreinvaart verder. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij de coaching krijgt die je nodig hebt. koen. Voor jou voorop.

dit krijg jij bij koen.

icon-plus
je komt bij koen in dienst

Je komt bij koen in dienst. Je werkt op interim basis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten.

icon-plus
vast contract

Ga je aan de slag in de civiele techniek, dan krijg je direct een vast contract. Zekerheid en variatie. Dat is koen.

icon-plus
de groeiversneller bij koen

Jouw ontwikkeling staat bij koen centraal. Wij investeren daarin. Met jouw kennis en kunde help jij onze opdrachtgevers verder. De combinatie van werken bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten en de juiste bijscholing door masterclasses, trainingen en opleidingen noemen wij de groeiversneller.

icon-plus
€1250,- opleidingsbudget per jaar

Wij investeren in jouw ontwikkeling. Naast de trainingen van onze eigen Academy, de masterclasses en interne opleidingen die jij mag volgen krijg jij ook €1.250,- opleidingsbudget die jij vrij mag besteden aan je ontwikkeling.

icon-plus
mogelijkheid op een lease-auto

Ga je werken in de civiele techniek, dan krijg jij de mogelijkheid om gebruik te maken van een lease-auto. Deze mag je helemaal zelf uitkiezen.

icon-plus
uitdagende opdracht

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

icon-plus
leuke collega's die altijd voor je klaar staan.

Jouw koen collega’s zie je met regelmaat. Om kennis te delen. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

icon-plus
persoonlijk contact

Samen kijken we naar jouw ambities en maken een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

werken binnen de high tech?

vertel ons jouw ambities en wij gaan voor jou op zoek.