werken in civiele techniek.

Werken in civiele techniek betekent werken aan het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van bruggen, dijken, sluizen, (spoor)wegen, tunnels en zelfs vliegvelden. Een breed vakgebied waarbij het benutten van het leefgebied centraal staat. Dat maakt het werken in de civiele techniek juist zo interessant. Iedere dag kun jij voor een andere uitdaging staan. Een uitdaging die een andere manier van denken vereist. Oplossingsgericht en innovatief. Dat heb je nodig voor het werken in civiele techniek bij koen.

werken in de civiele techniek.

Met de projecten uit deze sector help jij mee aan het creëren van een leefbaar Nederland. Een nieuwe snelweg, onderhoud van een grote brug of het versterken van dijken met innovatieve oplossingen. Met jouw werk zorg jij ervoor dat het hele land veilig en bereikbaar is.

vacatures civiele techniek.

Wil je werken in de civiele techniek? Of ben je al werkzaam in het vakgebied en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? koen zoekt altijd technische professionals, zoals ontwerpers en projectcoördinators. We vinden de juiste opdracht voor zowel starters als ervaren professionals.

"koen is echt een bedrijf die op geheel natuurlijk wijze betrokken is bij je loopbaan ontwikkeling en mij als persoon verder brengt."
jeroen

werken bij koen

Werken in de civiele techniek via koen. Wat krijg je dan van ons? Je komt bij koen in dienst. Wij regelen uitdagende opdrachten door heel Nederland. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met alle andere slimmeriken van koen kun jij regelmatig sparren over je werk. Door onze masterclasses, trainingen en opleidingen groei jij in een sneltreinvaart verder. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij de coaching krijgt die je nodig hebt. koen. voor jou voorop.

wij zijn koen.

dit krijg jij bij koen.

icon-plus
je komt bij koen in dienst

Je komt bij koen in dienst. Je werkt op interim basis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten. Denk aan aannemersbedrijven, adviesbureaus en bouwbedrijven, maar ook bij de overheid.

icon-plus
vast contract

Ga je aan de slag in de civiele techniek, dan krijg je direct een vast contract. Zekerheid en variatie. Dat is koen.

icon-plus
de groeiversneller bij koen

Jouw ontwikkeling staat bij koen centraal. Wij investeren daarin. Met jouw kennis en kunde help jij onze opdrachtgevers verder. De combinatie van werken bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten en de juiste bijscholing door masterclasses, trainingen en opleidingen noemen wij de groeiversneller.

icon-plus
€1250,- opleidingsbudget per jaar

Wij investeren in jouw ontwikkeling. Naast de trainingen van onze eigen Academy, de masterclasses en interne opleidingen die jij mag volgen krijg jij ook €1.250,- opleidingsbudget die jij vrij mag besteden aan je ontwikkeling.

icon-plus
lease-auto

Ga je werken in de civiele techniek, dan krijg jij de mogelijkheid om gebruik te maken van een lease-auto. Deze mag je helemaal zelf uitkiezen.

icon-plus
25 vakantiedagen + 15 atv-dagen

Kom jij bij koen werken in de civiele techniek, dan krijg jij 25 vakantiedagen. Daarnaast bouw je 15 atv-dagen op. Je kan ervoor kiezen om de atv-dagen in te ruilen voor een extra’tje bovenop je salaris.

icon-plus
uitdagende opdracht

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

icon-plus
leuke collega's die altijd voor je klaar staan.

Jouw koen collega’s zie je met regelmaat. Om kennis te delen. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

icon-plus
persoonlijk contact

Samen kijken we naar jouw ambities en maken een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

Werken binnen de civiele techniek?

Vertel ons jouw ambities en wij gaan voor jou op zoek.