Blog

“Mijn omgeving was in eerste instantie best kritisch": Christiaan over 5 jaar bij koen
Terug naar overzicht
ervaringen techniek

“Mijn omgeving was in eerste instantie best kritisch": Christiaan over 5 jaar bij koen

Lead engineer Christiaan Stunnenberg (41) blaast 5 kaarsjes uit bij koen! Een mooi moment om terug te blikken op wat hij allemaal heeft meegemaakt als interimprofessional in de installatietechniek.

Christiaan heeft mooie projecten gedaan bij grote installatiebedrijven zoals Linthorst Techniek, Van Dorp, Croonwolter&dros en momenteel BAM. Ook heeft hij een kennissessie mogen verzorgen, waarin hij zijn kennis en kunde deelde met andere slimmeriken bij koen. Ook dat was zeker voor herhaling vatbaar.

Welk project springt erboven uit?

Daar hoeft Christiaan niet lang over na te denken. “Het verzorgen van een bouwteamproject bij Van Dorp was wel het mooiste om te doen.” vertelt hij. “Ik heb zelfstandig een PvE uitgewerkt naar een definitief ontwerp voor een zwem- en sportaccommodatie. Hoe gaaf om een mooi gebouw te zien ontstaan waar sport bedreven wordt!”

"koen heeft mij vertrouwen gegeven en koppelde mij aan goede opdrachtgevers. Zo had ik steeds projecten die aansluiten bij mijn ambities."
Christiaan

Wat doet Christiaan als lead engineer?

Christiaan verzorgt als lead engineer het technische ontwerp vanuit een bestek of een bouwteam in de installatietechniek. Hij maakt hoofdberekeningen en zet principeschema’s op. Ook stuurt hij tekenaars aan en indien van toepassing ook engineers in het team. Momenteel zit hij op project bij BAM voor de renovatie van een monumentaal pand van de Universiteit van Utrecht.

Hoe is Christiaan gegroeid?

“Op zich heb ik steeds dezelfde functies gehad bij verschillende opdrachtgevers. Wel is het toe-eigenen van deze functie enorm gegroeid. koen heeft mij vertrouwen gegeven en koppelde mij aan goede opdrachtgevers. Zo had ik steeds projecten die aansluiten bij mijn ambities.”

Het artikel gaat hieronder verder.

Hoe ervaart hij werken bij koen?

Aanvankelijk was zijn omgeving best kritisch over werken bij een interimorganisatie. Daar liet Christiaan zich niet door tegenhouden. “Al pratend met koen kwam ik tot de conclusie dat dit bij mij zou kunnen passen. Ik voelde dat het met de werkwijze en aandacht voor mensen goed zat. En dat is ook zeker uitgekomen. Het contact is altijd plezierig. koen heeft goede opdrachtgevers en altijd is de mens belangrijk. Afspraken worden nagekomen en de lijntjes zijn kort.”

Wie is Christaan als lead engineer?

Christaan woont op de Veluwe met zijn gezin. In het weekend pakt hij graag de mountainbike uit het hok. Ontwikkeling staat centraal in zijn loopbaan. Van de havo naar MTS Werktuigbouwkunde, gevolgd dor HTS Werktuigbouwkunde met uitstroom Energietechniek en vervolgens de HIT-W aan Avans+. Voordat hij bij koen startte, was hij al lead engineer bij een installatiebedrijf en deze functie vervuld hij nog steeds met veel plezier en energie.

Bedankt voor 5 mooie jaren, Christiaan! Op naar nog een heleboel toffe projecten als slimmerik bij koen

werken bij koen

Wil jij net als Christiaan afwisseling en zekerheid in je werk? Bij koen kom je in een groeiversneller. Met een vast contract, afwisselende projecten en volop opleidingsmogelijkheden bereik je jouw ambities. Bekijk onze installatietechniek vacatures of kom eens een bakkie koffie drinken.

meer ontdekken