Blog

het verhaal van Sabrina, communicatieadviseur
Terug naar overzicht
ervaringen overheid

het verhaal van Sabrina, communicatieadviseur

Sabrina Gijzen werkt via koen als communicatieadviseur bij de Omgevingsdienst Brabant-Noord. Haar werkzaamheden zijn uiteenlopend. Zo houd zij zich bezig met interne communicatie en externe communicatie zoals onder andere social media. Maar haar focus ligt vooral op de bestuurlijke communicatie. Wat maakt dat zij voor koen gekozen heeft?

“Als ik koen niet had gehad, waren die deuren niet voor mij geopend.”
Sabrina

Hoe is de samenwerking met koen tot nu toe verlopen?

“koen heeft mij geïntroduceerd in de communicatiewereld en de Brabantse overheidswereld, want daar had ik nog weinig connecties. Daarin is koen een megabelangrijke factor geweest om daar die eerste stap in te maken. Zij hebben goed geluisterd wat ik wilde en wat ik nodig had. Dat heb ik vanaf het begin ook goed duidelijk gemaakt, dat ik een bepaalde kant op wil. Dat gesprek heb ik gevoerd bij koen en daarin hebben we allebei gekeken de ambitie die ik heb. Dat vind ik wel heel fijn.”

Hoe ben jij bij koen terecht gekomen?

“Ik werd door koen benaderd en ik kwam in gesprek met Teddy, die bij koen op het gebied van ruimtelijke ordening werkt, vanwege mijn opdracht over mobiliteit bij de gemeente Maastricht. Uit die gesprekken bleek dat ik op zoek was naar wat anders en daar was ook mogelijkheid voor. Toen zijn we gaan kijken wat we voor elkaar konden betekenen. Dat is wel een aanpak die mij heel erg lag. Dat is ook wel de reden dat ik mij op mijn gemak voelde. Als ik koen niet had gehad, waren die deuren ook niet voor mij open gegaan.”

voorop lopen bij koen

Zoek jij afwisseling én zekerheid in je werk? Bij koen kom je in een groeiversneller. Met uitdagende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Projecten die passen bij je ambities. Gewoon vanuit een vast contract bij koen. Ontdek wat werken bij koen inhoudt en vind jouw overheid vacature.

meer ontdekken