werken in de bouwkunde.

Werken in de bouwkunde bij koen bevat alle specialismen die nodig zijn voor het ontwerp en de bouw van woningen, utiliteit en andere gebouwen. De wereld verandert, het straatbeeld verandert en ook hoe we bouwen verandert. Bij koen geven we onze opdrachtgevers de juiste kennis en kunde waarmee we ze helpen mee te gaan in de huidige tijd. Ben jij de slimmerik die systematisch kan denken, een goed inlevingsvermogen heeft en echt iets wil bouwen? Iets wil realiseren en concreet maken? Langs een gebouw rijden en trots zijn dat jij aan de bouw hebt meegewerkt? Kom werken bij koen en ontwikkel jezelf verder binnen bouwkunde.

werken bij koen in de bouwkunde.

Kom je werken bij koen in de bouwkunde, dan ga jij op projectbasis aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Dit varieert van aannemersbedrijven tot ingenieurs- of architectenbureaus. Van klein tot groot zoals o.a. de grote bouwbedrijven BAM, Ballast Nedam, Dura Vermeer, Strukton en Heijmans. Maar ook in de publieke sector hebben wij diverse opdrachtgevers zoals gemeenten.

vacatures bouwkunde.

Wil je werken binnen bouwkunde? Of ben je al werkzaam in het vakgebied en ben je op zoek naar een nieuwe baan? koen zoekt altijd technische professionals, zoals  werkvoorbereiders, BIM-modelleurs, calculatoren, toezichthouders of projectleiders. We vinden de juiste opdracht voor zowel starters als ervaren professionals.

"Bij koen wordt er geluisterd naar mijn ambities en hebben zij passende en diverse gave projecten voor mij gevonden. "
Marcel van Eldik - Bim Modelleur

werken bij koen

Werken in de bouwkunde via koen. Wat krijg je dan van ons? Behalve een vast dienstverband regelen wij ook uitdagende opdrachten door heel Nederland. Opdrachten die aansluiten op jouw ambities. We zorgen ervoor dat jij je blijft ontwikkelen. Dat je vooruit gaat. Met alle andere slimmeriken van koen kun jij regelmatig sparren over je werk. Door onze kennissessies, trainingen en opleidingen groei jij in een sneltreinvaart verder. En er staat altijd een team van collega’s achter je. Zodat jij de coaching krijgt die je nodig hebt. koen. Voor jou voorop.

vraag & antwoord. Dit krijg jij bij koen.

icon-plus
hoe werkt het? kom ik bij koen in dienst?

Je komt bij koen in vaste dienst. Je werkt op interim basis bij verschillende opdrachtgevers aan diverse projecten. Denk aan aannemers, adviesbureaus en bouwbedrijven, maar ook de overheid.

icon-plus
krijg ik een vast contract?

Ga je aan de slag binnen bouwkunde, dan krijg je direct een vast contract. Zekerheid en variatie. Dat is koen.

icon-plus
worden er leuke uitjes naast het werk georganiseerd?

Absoluut. Je hebt meerdere team uitjes per jaar, de mogelijkheid om diverse kennissessies te volgen en ook worden er 2 events georganiseerd met alle professionals van koen.

icon-plus
zijn er opleidingsmogelijkheden?

Ja! Je hebt een standaard opleidingsbudget van €1250 per jaar. Ook hebben we een eigen academy waar je 3 opleidingen per jaar kan volgen. Daarnaast bieden we voor mensen met 1-4 jaar werkervaing het High Potential Programma. Uiteraard zijn andere opleidingen en/of cursus mogelijkheden allemaal bespreekbaar.

icon-plus
krijg ik een auto van de zaak?

Ga je werken binnen bouwkunde, dan krijg jij de mogelijkheid om gebruik te maken van een lease-auto. Deze mag je helemaal zelf uitkiezen.

icon-plus
ik houd van afwisseling in het werk. Krijg ik dit?

Jij wil zekerheid. Maar ook variatie. Dat kan bij koen. Jij bent de specialist in jouw vakgebied. Je komt bij koen in dienst. En werkt op projectbasis aan uitdagende opdrachten. Waar jij het best tot je recht komt.

icon-plus
hoe groot is het team bouwkunde?

Het team bouwkunde bestaat uit tientallen professionals en elke dag komen er meer bij. Jouw koen collega’s zie je met regelmaat. Om kennis te delen. Zo kom je tot vernieuwde oplossingen waar je in je eentje misschien nooit aan zou denken.

icon-plus
zijn er doorgroeimogelijkheden?

Zeker! Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en zullen dit dan ook stimuleren. Samen kijken we naar jouw ambities en maken een carrièreplan. Doelen stellen we samen vast en we evalueren regelmatig jouw voortgang. Zo blijf jij groeien.

icon-plus
hoeveel vakantiedagen krijg ik?

Kom jij bij koen werken in de bouwkunde, dan krijg jij 25 vakantiedagen. Daarnaast bouw je 13 atv-dagen op. Je kan ervoor kiezen om de atv-dagen in te ruilen voor een extra’tje bovenop je salaris.

icon-plus
hoe verloopt het sollicitatieproces?

Solliciteer op één van onze vacatures of stuur je CV op. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen enkele dagen weet je of we jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een lekker kopje koffie leren we elkaar beter kennen. En bespreken we samen wat koen voor jou kan betekenen.

icon-plus
hoe word ik begeleid vanuit koen?

Je krijgt een consultant toegewezen. Hij/zij is altijd jouw aanspreekpunt. Wel zo fijn om altijd bij iemand terecht te kunnen.

icon-plus
op hoeveel projecten zit ik gemiddeld per jaar?

Dit is van tevoren lastig te zeggen. Wij kijken vooral naar jouw wensen. Maar uiteraard ook naar het project waar je op komt te zitten. Voor de start van een project wordt alles in ieder geval duidelijk met elkaar afgestemd.

icon-plus
Is het mogelijk om één van koen's professionals te spreken voor meer informatie?

Wie kan jou beter vertellen het is om bij koen te werken dan onze professionals zelf. In overleg kan dat dus zeker geregeld worden.

Werken binnen bouwkunde?

Vertel ons jouw ambities en wij gaan voor jou op zoek.