ben jij geschikt als interimmer?

Overweeg je interimmer te worden, maar twijfel je nog? De interimprofessionals van koen versnellen continu hun groei. Gewoon vanuit een vast contract. Zij komen helemaal tot hun recht op afwisselende projecten. Steeds nieuwe omgevingen, mensen en werkwijzen. Dat moet je natuurlijk wel liggen. Is werken op projectbasis bij een vaste werkgever ook iets voor jou? Doe de check!

voordelen werken bij koen

Word jij gelukkig van werken op projectbasis?

Kan jij een vinkje zetten bij 3 of meer statements hieronder? Kom dan vooral eens vrijblijvend met koen praten, want het lijkt erop dat interimmen voor jou heel interessant is om voorop te lopen in je vakgebied!

  • je bent nooit uitgeleerd en wilt blijven leren, ontwikkelen, verbeteren

  • je geniet van veel variatie in je werk en ontmoet graag nieuwe mensen

  • je wilt je kennis en kunde delen om opdrachtgevers vooruit te helpen

  • je bent oplossingsgericht, vooroplopend en hebt lef

  • je zoekt de zekerheid van een vast contract en goed inkomen

dit is werken bij koen

"Je kijkt mee in diverse keukens. Zo ontdek je wat je leuk vindt en overal neem je weer kennis en kunde mee. Als interimprofessional word je ook serieuzer genomen lijkt het. Jij bent de specialist. Zo kan je interessantere projecten doen."
Joost Smeulders
"Het contact met koen is altijd leuk en warm. Het zijn echt de mensen die het verschil maken. Ik wil meer van het leven genieten. Minder gaan werken, alleen niet minder verdienen. Bij koen kan dat. Alles is bespreekbaar en ik ervaar veel flexibiliteit."
Edith van Dijk

benieuwd wat koen voor jou kan betekenen en of werken als interimprofessional bij jou past? we drinken graag een bakkie koffie met je. vul het formulier in en we bellen je snel

vind jouw vacature